REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Începe lupta în PSD pentru prezidențiale - Ce spune Dăncilă despre candidatura lui Teodorovici: 'Să vedem cum stă fiecare coleg în aceste sondaje'

Începe lupta în PSD pentru prezidențiale - Ce spune Dăncilă despre candidatura lui Teodorovici: 'Să vedem cum stă fiecare coleg în aceste sondaje'

Replica API 24 iunie 2019 | 02:38 374

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat sâmbătă, la Neptun, după ședința în care Eugen Teodorovici a transmis că vrea să intre în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului, că sondajele vor fi demarate săptămâna viitoare, iar listele sunt până în acel moment deschise.

"Da, este bine ca toți colegii care vor să candideze să spună acest lucru ca să putem să facem măsurători prin intermediul sondajelor de opinie, să vedem cum stă fiecare coleg în aceste sondaje astfel încât să maximizăm șansa de a câștiga alegerile prezidențiale. Eu le-am cerut și este bine să știm din timp dacă unii colegi vor să candideze, tocmai pentru a vedea care dintre colegi are cele mai mari șanse", a declarat Viorica Dăncilă, întrebată fiind dacă este bine că Eugen Teodorovici și-a anunțat atât de repede intenția de a intra în cursă, scrie Mediafax.

Până în acest moment, social democrații: Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Liviu Pleșoianu au anunțat că intenționează să intre în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului PSD.

Viorica Dăncilă spune că sondajele vor fi demarate săptămâna viitoare, așa că mai este timp să își anunțe și alți colegi intenția de a fi testați.

"Toți cei care și-au anunțat și care își vor anunța candidatura până la jumătatea săptămânii viitoare. În democrație trebuie să iei în calcul dorința fiecăruia. Trebuie să vedem cea mai bună opțiune", a mai spus Dăncilă.

Chestionată cu privire la susținerea unuia dintre candidați, Viorica Dăncilă a declarat că nu se va pronunța până în momentul în care nu va fi desemnat candidatul, iar apoi, din funcția de premier, poate susține prezidențiabilul PSD prin măsurile pe care le ia la guvernare.

Eugen Teodorovici a făcut anunțul în cursul zilei de sâmbătă în ședința informală de la Neptun.

Întrebată de tensiunile din această ședință dintre Marcel Ciolacu și Marian Oprișan, premierul a răspuns: "că sunt păreri divergente e normal, și în familie putem avea opinii diferite. Nu trebuie să vorbească un singur coleg și toți să fie de acord. Au existat discuții nu numai între Oprișan și Ciolacu, au existat opinii diferite, dar la final toți vom merge în aceeași direcție".

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
0
0
vorbeste de ma - ta , proasta de la Victoria din piata Ovidiu , care manca covrigi si acosta marinari . Odata a ratat avortul si ai aparut tu , pocitanie ! iti mai dai nevasta la futut pe 100 de lei ? muistule , din asta traiesti ! va da la muie si usr-pnl , tot bou batran si amarat ramai !
0
1
Am citit un articol ca trei indivizi au fost arestati de britanici pentru ca exploatau persoane si le plateau cu 1 lira si 60 de centi pe ora Dar pe PATRONII din marile grupuri de firme din Romsnia cu peste trei sute de angajati ,care adopta sclavia si care platesc net pe ora cu 80 de centi adica cam 30 de lei pe zi ,900 de lei net pe luna ,cine-i sanctioneaza ..
0
0
Poate sa stea linistit DRACnea! Docila veorica merge mai departe cu ,, programul de guvernare" croit de DRACnea si valcov! Drept in gard cu tara dar, nici ca le pasa! Pregateste acum docila veorica o alta pomana electorala marca PSD: PENSII SPECIALE pentru primari, viceprimari, presedinti de CJ, adica toti astia din teritoriu care le mana oile la use sa-i voteze pe ei, lupi imbracati in strai de oaie! ! Asta-i adevaratul program de guvernare PSD: Bani cu duiumul la PSD si klika psd-ista...PENSII SPECIALE la toti PSD-istii si toate cozile lor de topor si ,TARA...Nici ca le pasa!
4
1
Esti extrem de bou. Nu ai aflat ca s'a terminat cu comunismul in europa de 30 ani?
0
2
10% asa stati, oricare jegos din pesede o sa candideze probusirea o sa fie totala .alegerile sunt in perioada cind majoritatea romanilor vin acasa si vor vota nu le veti mai pune voi ordinarilor bete in roate sa stea la cozi jeguri umane ce sunteti bolsevici imputiti
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367