REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Începe sarabanda petrecerilor de pe litoral; Radu Mazăre şi Loredana lansează imnul staţiunii Mamaia

Începe sarabanda petrecerilor de pe litoral; Radu Mazăre şi Loredana lansează imnul staţiunii Mamaia

Replica API 30 aprilie 2013 | 00:00 279

Iată programul distracţiei!

Iată programul distracţiei!

Caruselul evenimentelor organizate de autorităţile locale şi firmele de turism de pe litoral, pentru vacanţa de 1 Mai şi Paşte, debutează miercuri cu 'Parada Litoralului', organizată pe traseul Constanţa - Mangalia - Mamaia.

''Parada Litoralului' va alinia zeci de maşini de epocă, motociclete, care alegorice, maşini off-road şi de raliu, precum şi autobuzele turistice etajate. Constănţenii care doresc să se alăture paradei se pot îmbarca miercuri, de la ora 9,30, în carul alegoric 'Facebook', la Casa de Cultură a Sindicatelor. La întoarcerea de la Mangalia, în jurul orei 14,00, parada va defila pe arterele municipiului Constanţa către Mamaia, iar la ora 16,00 va ajunge în Piaţeta Cazinoului, unde va fi organizată expoziţie auto-moto cu vehiculele participante.

De la ora 16,00, în Piaţeta Cazinoului din Mamaia, este programat un flash-mob cu tema 'Zorba Grecul'. Ansamblurile minorităţilor naţionale din Dobrogea vor urca apoi pe scenă unde vor prezenta spectacolul 'Dobrogea multietnică'. Vor evolua Rina & Sea Band, ansamblul 'Muşata Armână' din comuna Mihail Kogălniceanu şi formaţia Ianina, ansamblul 'Elpis', al comunităţii elene din Constanţa, ansamblul tătăresc 'Cansu' din Techirghiol, ansamblul 'Româncuţa' din Cumpăna şi solista constănţeancă Andreea Olariu.

Tot la Mamaia, în clubul Ego, primarul Constanţei, Radu Mazăre şi Loredana lansează imnul staţiunii - 'Viva Mamaia' - miercuri seară în cadrul unei mega-petreceri organizată de FashionTV (FTV), care va începe la ora 17,00.

În Crema Summer Club va concerta pe 1 Mai, Pepe, alături de band-ul său, iar de Ziua Tineretului, pe 2 mai va face show CRBL. Pe 3 mai, va cânta Corina, pe 4 mai va mixa DJ Pascal iar în noaptea de 5 mai se va petrece un Paşte în stil grecesc, pe muzica lui Ionuţ Galani şi Mircea Cazan.

Clubul Summer Crush a pregătit, de asemenea, petreceri şi concerte care încep din seara de 1 Mai, când va mixa DJ Energy K. Pe 2 mai va face show DJ Rynno, pe 3 mai va concerta Connect-R, pe 4 mai urcă pe scenă trupa Budoar Dancers, iar pe 5 mai, distracţia continuă cu taraful Gipsy Casual.

În clubul Luv Lounge, pe 1 Mai vor face show Cabron şi Brighi, iar pe 3 mai, va 'stinge lumina' constănţeanca Ruby.

Princess Summer Club se redeschide pentru noul sezon tot în seara de 1 Mai când va mixa Adrian Eftimie, iar până pe 5 mai vor avea loc petreceri tematice. De asemenea, tot în seara de 1 Mai se va deschide în Mamaia şi noul sediu de vară al Coyote Ugly Saloon, iar pe 3 mai, de la ora 22,00, în localul Doors to Beach din nordul staţiunii va concerta formaţia Omul cu Şobolani.

Clubul Fratelli, din Mamaia, se redeschide în seara de 3 mai, când va mixa DJ Sylvian Armand. Pe 4 mai, tot aici va mixa DJ Cut Killer, iar pe 5 mai va mixa DJ Dirty Law.

În clubul Ego, din Mamaia, va mixa în seara de 1 Mai, new-yorkezul DJ M.O.S, iar pe 3 mai va face show cântăreaţa americană de R&B, Amerie. Pe 4 mai, susţine spectacol de muzică şi lumină DJ-ul francez Willy Monfret.

La Constanţa, în parcurile din zona CET, Piaţa Farului şi parcul Tăbăcărie, Primăria organizează de 1 Mai, de la ora 10.00, picnicuri pentru constănţeni, cu mici la grătar, bere, băuturi răcoritoare şi programele artistice susţinute de formaţii de muzică populară.

La Costineşti, în seara de 1 Mai, este programată o petrecere incendiară pe ritmuri mixate de DJ Zet, la Ring. Pe 2 mai, Ţapinarii concertează în clubul White Horse iar pe 3 mai, de la ora 22,00, Trupa Fără Zahăr.

Cluburile şi terasele din Vama Veche au ''furat'' startul distracţiei şi anul acesta. Clubul Goblin are pe afiş, pentru seara de 1 Mai, o petrecere cu Fane la platane & Skoo iar pe 2 mai, Şuie Paparude şi Axon Turmentatu' vor întreţine buna-dispoziţie. Pe 3 mai, preiau ştafeta Gojira, Planet H şi DJ Undoo, iar pe 4 mai, seria evenimentelor se va încheia cu Amon & Skoo.

În localitatea 2 Mai, de Ziua Tineretului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Primăria Comunei Limanu şi Asociaţia Culturală a Coregrafilor, Scenografilor, Artiştilor Liber Profesionişti şi Amatori organizează prima ediţie a evenimentului - 'Festivalul de Datini şi Obiceiuri Străvechi Pascale'.

Programul evenimentului include Parada portului popular, cu începere de la ora 17, 00, urmată de un spectacol de divertisment. Vor evolua pe scenă: Denisa Ştefania Lucan - muzică uşoară, Cătălina Alexa - muzică populară şi prezentatoare, Maria Ozana Stoicoci - muzică populară, Laura Mocaniţa - muzică populară, alături de grupul vocal - folcloric 'Drăguţa Siliştea' din localitatea Turcoia, judeţul Tulcea, ansamblul de dansuri populare 'Silişteanca' din localitatea Siliştea, judeţul Constanţa, ansamblul de dansuri populare 'Castelanii', din localitatea Castelu, judeţul Constanţa, ansamblul de dansuri populare 'Ulmetum' din localitatea Pantelimon, judeţul Constanţa, ansamblul de dansuri populare 'Cartalu' din localitatea Vulturul, judeţul Constanţa.

La Valu lui Traian, pe data de 1 mai, Primăria, în colaborare cu Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR), organizează o nouă ediţie a spectacolului tradiţional de kures. Luptele tătăreşti se ţin din anul 2004 în pădurea de la intrarea din comună.

În vacanţa de 1 Mai şi Paşte, pe litoralul românesc sunt aşteptaţi să sosească peste 40.000 de turişti, dintre care peste 30.000 numai în staţiunea Mamaia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369