REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Închiderea TERASELOR la ora 23:00 a dus la CREŞTEREA numărului TURIŞTILOR FAMILIŞTI

Închiderea TERASELOR la ora 23:00 a dus la CREŞTEREA numărului TURIŞTILOR FAMILIŞTI

Replica API 10 august 2020 | 00:00 6942

Decizia ca terasele să fie închise la ora 23:00 a dus la o diminuare bruscă a numărului rezervărilor făcute de tineri pentru stațiunile de la mare, în timp ce în cazul familiilor cu copii, care se simt mai în siguranță prin prisma noilor măsuri, numărul rezervărilor a crescut în ultima săptămână, potrivit datelor centralizate de Litoralulromanesc.ro, agenția care aduce cei mai mulți turiști în stațiunile autohtone de la Marea Neagră.

La doar o săptămână de la decizia ca terasele să fie închise la ora 23:00, efectele pe litoral se văd deja. Vânzările restaurantelor, afectate oricum de distanțarea socială (mese mai puține pe terase) și de faptul că interioarele sunt încă închise, au scăzut și mai mult de la începutul lunii august, cu 40% în medie, reiese din discuțiile purtate cu operatorii din domeniu.

Pe de altă parte, din datele centralizate de Litoralulromanesc.ro, numărul rezervărilor făcute de tineri cu vârste de până la 22-24 de ani, care veneau la mare în special pentru distracție, a scăzut și el. "Este vorba despre tineri care veneau pe tot litoralul, dar în special în Mamaia și Vama Veche, și care ajungeau pe plajă doar ca să se odihnească după petrecerile de seara", a declarat Ionuț Nedea, directorul general al Litoralulromanesc.ro. Închiderea teraselor la ora 23:00 le-a dat încredere turiștilor familiști cu copii că se respectă măsurile de distanțare pe litoral, iar numărul rezervărilor făcute de aceștia a crescut în ultima săptămână.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu va e rusine sa mintiti. ati distrus litoralu.
0
0
Bravo la pula ta
0
1
Asa este, am venit cu familia la Mamaia, dimineata ii dau la buci lu nevasta mea, la pranz o aranjez pe bona thailandeza, iar mai pe seara o rezolv si pe soacra mea. Ca sa fie toata lumea multumita.
3
0
Auzi minciuna, astia cu copii mici nu au venit anul asta la mare din cauza propagandei covid
2
2
Cresterea numarului de familisti???ba retarzilor nu am mai venit tinerii la distractie se duc in alte tari sau la munta si au ramas doar familiastii pisam-as pe stirile voastre mass-media de cacat ce sunteti
7
3
Ce linisteee!
2
0
nu familisti,Mirlanisti! la kaufland doi bouari de astia agricultori vroiau sa intre,imbracati in slio,slapi si botnita pe fata.La bustul gol,burti,etc.Bineinteles ca au luat flit,dar alt taran imbracat identic tocmai cobor a din masina si se indrepta spre intrare. gagici in costum de. baie vin in oras sa manince la terase,etc.Ei se cred pe tarla. Astia populeaza statiunile,mai ales olimpul,saturnul,jupiter,etc.Borcea,nu faci bani cu voucheristii pesedei!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108