REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Incident filmat acasă la Bădălău: Protestatarii #Rezist i-au agățat un closet de ușă

Incident filmat acasă la Bădălău: Protestatarii #Rezist i-au agățat un closet de ușă

Replica API 8 decembrie 2018 | 00:44 586

După ce locuința i-a fost spartă recent de hoți în timp ce dormea, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a fost „călcat” și de protestatarii #Rezist care i-au legat de poartă, în Bolintin Vale (Giurgiu), un closet în care au pus o poză a social-democratului și peste care au turnat un lichid galben. Întreaga acțiune a fost filmată și postată pe rețelele de socializare.

Closetul a fost legat de poartă de Marian Ceaușescu, unul dintre protestarii prezenți la majoritatea acțiunilor anti-PSD. Echipat cu un fes specific imaginilor cu Moș Crăciun, protestatarul a spus că a adus un „cadou” de la Moș Nicolae din partea Diasporei pentru ministrul Niculae Bădălău.

El a amintit de faptul ca la o petrecere la care Bădălău a fost naș în această vară, lăutarii i-au dedicat în vară o melodie cu versurile „Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai, lai, lai, că noi ne piș...m pe ea”.

Ceaușescu a turnat apoi în closet un suc „nociv” de culoare galbenă.

Pe closetul alb, protestatarii au scris „PSD ciuma roșie”, ”Dragnea” și „Bădălău”. De asemenea, protestarii au pus în closet o poză cu Niculae Bădălău.

La fața locului au venit două echipaje de poliție, precum și un grup de jandarmi, apelați prin 112.

Acțiunea s-a petrecut în timp ce ministrul era plecat la Bruxelles, în delegație guvernamentală, alături de premierul Viorica Dăncilă.

În noaptea de 2 spre 3 noiembrie, casa lui Niculae Bădălău a fost spartă de hoți în timp ce senatorul dormea împreună cu familia sa.

Doi dintre protestatarii prezenți acasă la Bădălău, Mălin Bot și Marian Ceaușescu, au mers recent și la locuința deputatului Florin Iordache și au vandalizat poarta garajului și au lipit afișe cu mesaje obscene ca reacție la semnele obscene pe care Iordache le-a arătat în Parlament.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au mai fost borfasi la conducere, dar parca ka astia de-acum care fac legi cum sa nu pateasca si sa nu piarda HOTII nimic, niciodata n-a fost!.Ne-a dat Dumnezeu escrocii si criminalii pe car-i avem astazi, ca sa realizam ce crima odioasa s-a facut in 1989 prin asasinarea lui Ceausescu,un om simplu dar care scosese Romania din evul mediu.Ceausescu ne-a lasat o Romanie ''la cheie''cu tot ce aveam nevoie,o forta economica si oameni educati. Ce-avem acum, vedem cu totii si ne ingrozim!
2
0
Daca lasa la pret il iau eu.
0
2
Asta este limita gandirii bandelor autodenumite opozitia de dreapta. Pai in loc sa vina cu idei mai bune decat au pesedeii,sa vina cu specialisti adevarati,nu paraciuni,ei se arata in splendoarea lor,cu derbedei,cu batausi,cu drogati care urla inclusiv in sala parlamentului ca in casele lor unde au fost prost educati de parinti probabil abuzivi.Asta e armata lui Iohannis,astia sunt nadejdea ,,Presului'' pentru Romania lui. O tara condusa de huligani cu sef inuman ca un stalp de beton cu poza pe el,asta se doreste? Culmea e ca hastagii, niste limbrici, ies din cur si se dau flori .
3
4
sa nu o mai pupi nici pe fiica-ta ,a inceput si ea sa suga pula . Fata face ce a vazut in casa , sa stii ca noi am platit-o ....nu pe sentimente .
0
4
Nu veceu ci cacatul trebuia sa i-l dea la lins analfabetului badalau ! Muie cu cacat postacii pesedei si badalau, muie dragnea, muie pesede !!!
5
4
Sa-mi bag pula-n rezistenta voastra, sa va iau familiile-n pula. Sictir, va mancati de sub cur, futu-va-n gura sa va fut de hastagisti.
4
4
dar unde sta de fapt badalau,muieserei s-au dus la mormant strain caci afara de gardurile de puscarie,in cele 2 vederi sunt imobile diferite,garduri de astea am vazut mai peste tot,proprietarii le fac ca sa se obisnuiasca cu privelistea si sa nu-i ia cu frezoane in timpul facultatii
3
2
veniti si la mine , dar mai repede sa va ucid pana se da ordonanta ! daca aveti curaj , veniti sa vedem care pe care , malin tu intri primul in sut !
7
7
Sa-mi bag pula-n rezistenta voastra, sa va iau familiile-n pula. Sictir, va mancati de sub cur, futu-va-n gura sa va fut de hastagisti.
10
11
Mars bai javre ambulante pe centura la curvele care v-au fatat!!! Ma pish pe voi si pe toti psd-istii in frunte cu cacatul retardat dracnea!!! Muie psd!!!!
9
10
Sinistrule. Nu meriti nici macar o flegma. Esti doar un cacat avortat si borat. Sa ii sugi pula lu' Dragnea&co daca tot te ofuschezi atata. Pisatule.
7
6
ne pisam noi pe tine de jeg scursura umana!cu masa si neamu' ce gura matii ai?sa le tragi muie lu' mata si lu' tactu' ca te facut,ftmm jegule!iti place ce fac aia? ce mm inseamna asta? e frumos?e normal? scursura umana!
3
7
Ma pis pe mata si tot neamu tau mu---ie psd muie tuturor votantilor psd muie ciuma rosie
12
14
Veniti la mine acasa sa faceti din astea.O sa va agat spanzurati in gard zdrentelor...va decapitez !
18
12
Niste agresori si lichele acesti hastagisti! Mizerii umane!!!
18
13
Caini de lupta antrenati pe comanda MUSCA!
18
8
ba astia chiar merita tavaliti ,ce naiba inseamna asta
18
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218