REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

INCIDENT GRAV la City Park Mall! S-a prăbuşit o bucată de tavan! VIDEO

INCIDENT GRAV la City Park Mall! S-a prăbuşit o bucată de tavan! VIDEO

Replica API 1 decembrie 2017 | 12:41 1640

Un nou incident la City Park Mall din Constanţa! După inundaţie, incendiu ori lift blocat, iată că în mall s-a desprins o bucată de tavan care doar ce fusese înlocuită! "Aşa se întâmplă dacă cei de aici fac totul pe grabă, reparaţii de mântuială", s-a plâns un chiriaş al mall-ului.

Incidentul a avut loc joi seara, 30 noiembrie, în faţa magazinului Koton din incinta City Park Mall. Din fericire, nimeni nu trecerea prin zonă, aşa încât nu s-a petrecut vreo nenorocire. "Mare noroc că nu s-a întâmplat o tragedie, la cât de plin e mall-ul! Mare noroc că nu a trecut nimeni prin zonă", a declarat o constănţeancă şocată de cele petrecute.

A.C.

Iată punctul de vedere al reprezentanţilor City Park Mall:

https://www.replicaonline.ro/reactia-reprezentantilor-city-park-dupa-ce-o-bucata-de-tavan-s-a-prabusit-in-mall-337812/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca toate se fac de mantuiala, fara pic de reponsabilitate, fara atentie, fara competenta? Un popor care are o singura grija mancarea si bautura! Si uitatul la curvistine la tv! Asta-i tara, nimeni nu mai are grija sa faca ceva bun, trainic, serios, corect, toti se gandesc doar cum sa una mana pe bani, banii sunt tot ce conteaza la cetateanul roman, pune mana si face ceva doar daca ii iese un ban, pentru mancare si bautura, nu pentru educatie, nu pentru copii, doar pentru mancare si bautura. O natie alienata, pacat, aici ne-a adus comunismul- nemancati, needucati, incompetenti, asta-i efectul
4
0
Dragi constanteni, autoritatile ne omoara cu zile; acest mall dupa aprerea mea ar trebui sa fie inchis; cu totii stim cum a fost construit acesta, este o mare bataie de joc; in curand o sa fie un al doilea"COLECTIV"; sa ne fereasca Dumnezeu de ce este mai rau
15
0
Kokales romanes moldo huooo cine va adus in dobrogea
3
4
Atat timp cat managementul din CITY nu va fi schimbat, Temur, Stefanescu si directoarea din Vaslui, se vor intampla multe lucruri pe acolo.In vara care tocmai a trecut, cum e permis sa pompezi mizeriile din caminele de canalizare in lac?Cum se intampla de se fac extinderi in acea cladire fara Autorizatie de Construire, si cum e posibil sa se demoleze elemente de structura fara expertiza tehnica.Ar fi bine sa se ia legatura cu fostii coordonatori de mentenanta, care au fost dati miseleste afara, pt. a-si vedea cei din management interesele proprii, cat si o parte din tehnicieni.
13
0
BLESTEMU A 40 HECTARE DE COPACI TAIATI
14
0
TI-AU TRAS-O BINE TIGANII SI MOLDOVENII , II EVOCI MEREU . LA MAI MARE .....SI MAI MULTE ...!
2
7
Indiferenta naste monstrii...dati vina pe firma contractanta...dar de ce nu ati terminat lucrarile la acest mall de rahat, inainte de a il redeschide? Se lucreaza in paralel de ani buni...eficienta financiara...iar riscurile raman ale prostilor. Nu exista autoritati care sa se autosesizeze in urma acestor evenimente?
10
0
Nationalitatilor conlocuitoare din Romania!
7
6
Au furat astia materiale cand au "renovat" mall-ul cum nu s a mai vazut. Asta vara in partea renovata ploua ca afara, acum le pica tavanul, sapt trecuta a luat foc samd. Ideea este ca de vina suntem toti, pt ca nu facem nimic in legatura cu bisnitarii astia parveniti si ne prefacem ca nu vedem neregulile din orasul asta. Astept cu nerabdare alegerile locale ca sa scapam de lichelele astea ordinare care au furat ca-n codru.
16
0
diferenta dintre capitalism si comunism,,,,ha ,ha,,,.
8
2
Asa este cand este sa se aleaga praful
6
1
Era doar o problema de timp. La cum a ajuns mall-ul asta, cade cu totul
8
0
Asa se intampla cand se dau contracte pe ochi albastri
16
0
Lucru facut de mantuiala! A doua oara cand cade ravanul, ploua in magazine....
16
1
La noi nu sunt interlopi sunt pasarici . . . interlopii adevaratii nu ii stii sunt lideri au sageti ! ! ! la noi sunt niste fatalai care isi trimit nevestele la puffurii !!!
15
6
Blestemul copacilor taiati din tabacarie.
39
4
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
50
18
ca nu mai au manelistii unde-si petrece orele de munca.Fatalau oricum ne ofera optiuni limitate de-a petrece timpul liber.C-ta e praf,un ghetou imens plin de tigani si alti interlopi,kkati de caine,fara parcuri,etc.,etc.Ceilalti trebuie sa suportam raul insamantat de porcul prieten cu mazarea si ocrotitorii hotilor.
38
5
Tocmai numeroaselor probleme din acest mall prefer Vivo.Macar nu sunt atati de multi tuciurii.
34
1
... de lamaie
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102