REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

INCIDENT LA CLUB NUBA! Elicopterul care l-a adus pe cântăreţul Remos, la un pas de nenorocire!

INCIDENT LA CLUB NUBA! Elicopterul care l-a adus pe cântăreţul Remos, la un pas de nenorocire!

Replica API 28 aprilie 2018 | 18:16 759

Incident la cel mai nou clubul din Mamaia - Nuba! Inaugurat chiar sâmbătă, localul a adunat o sumedenie de petrecăreți, dar și toate televiziunile, mai ales că erau aşteptate mai multe VIP-uri, unele cu elicopterele!

Senzaţia acestui week-end, cântăreţul Antomis Remos, a aterizat în faţa clubului sâmbătă după-amiaza, cu un elicopter, la fel cum urmează să sosească şi un milionar interesat să petreacă în Mamaia deschiderea sezonului estival de pe litoralul românesc. Revenind la incidentul înregistrat în faţa clubului, aşa cum se poate vedea din imagini (VIDEO postate de o tânărăr pe Facebook!), elicopterul s-a dezechilibrat la puţin timp după aterizare, şi a fost cât pe ce să se producă o nenorocire! Persoana sosită lângă elicopter, să deschidă o portieră a fost la un pas de a fi strivită. Din fericire, s-a ferit, iar elicopterul s-a redresat! La doar câţiva paşi se aflau şi reprezentanţii presei, care filmau şi fotografiau, dar şi petrecăreţii care aşteptau, la coadă, să intre în club.

De precizat că, înainte de incidentul din faţa clubului, din cauza elicopterului au zburat mai multe panouri (fie de la curent, fie lovite de elice). Panourile au fost cât pe ce să lovească un taximetrist aflat în staţia din apropierea clubului! - VIDEO:

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Elicopterul apartine lui Jean Tucan Air. Deci cine il piloteaza?
2
0
Dobitoci cu D mare
2
0
1 - Cine plm e "Remos"?. 2 - Tucan a trecut de la conserva aia primita in cutie si asamblata in garaj la un elicopter decent. Pare a fi un Eurocopter, dar nu sunt sigur. E un pas inainte. 3. Pilotul a gresit. De mai multe ori. Incepand cu locul de aterizare, pana la estimarea puterii curentilor de aer din zona de aterizare. Daca il pui pe ala sa aterizeze pe fregata, in camp deschis, in largul marii, il ia vantul cu tot cu carociocopter.
3
0
si daca ateriza pe capatana ta de dement....
2
0
Sampanie de 100000 de euro ! E greu in Romanika , este ? Nu l-am vazut pe ala de la opc ! Sau nu se baga in politica ?
5
2
Se vede clar cum prostau de pseudopilot a atins comenzile in timp ce se apleca sa vb cu prostanu alalalt care a venit la cariciopter... zburatoare neasigurata corespunzator dupa aterizare
7
0
Oare Autoritatea Aeronautica nu vede asa ceva, oare pilotii astia nu stiu ca nu este permis sa zboare asa jos in zone populate ?. Pilotii astia de duminica se vede treaba ca au luat brevetul pe brinza ... in Arges
7
2
putea sa ii omoare pe aia de la intrare pe toti.mah da prosti mai sunteti cu fitele voastre de 2 lei
9
0
Era sa le strice distractia la VAMUISTI SI VAMUISTE . Era si STATIA PECO OMV din HARSOVA plina de petecareti MOLDOVENI din GALATI cu fete si tunsori DE PARTARI CE O SUG pe plaja HOMO .PERIOADA ACCIDENTELOR si cand te gandesti ca IN HARSOVA este un echipaj de POL LOCALA si unul DE AMBULANTA PE TRFIC INTENS
4
6
A bagat mansa in march-ariere. Daca era smecher ameriza si-l trageau baietii cu zmeul la mal.
2
1
In rest le avem pe toate. Roborul e in maxim dar noi stam ca orosti la coada sa intram in club. Cine sa-i mai inteleaga pe romanii.
23
2
Fite proaste prosti
17
1
stire de kkt. ziarist de kkt
15
4
A venit prea repede la aterizare, probabil nu stia unde trebuie sa ajunga si i-au zis prea tarziu ocupantii, dupa cum a spus cineva mai devreme nu a avut nici o rezerva de putere prin rotatie si probabil a fost surprins de curentii inevitabili de langa plaja si chiar dintre cladiri, mare bulan ca avut elicopter bun cu motor puternic si a fortat gazu, se vede clar cum s-a ridicat instant cand a bruscat comanda din cine stie ce motiv asta e cauza incidentului iar talpa aia costa cat un logan nou de schimbat dar asta va fi ultima lui grija daca ar fi luat la intrebari de AAR.
9
1
pai heliportul nici nu era ala.. am inteles ca heliportul este exact deasupra constructiei Nuba,acolo pur si simplu este o simpla parcare,acum pe seara nu aveai loc sa arunci un ac in parcarea aia..asta a fost pe zi cand ink nu se adunasera oile
11
2
Multi gura-casca sa vada aterizarea.Plus jurnalisti si cameramani.Ca sa vada niste panarame la aterizare.O fractiune de secunda mai dura ca elicopterul ridicat brusc de pe sol sa se incline pana ii atingeau palele de asfalt.Ce era? Va spun eu!Era MIHAILESTI 2!Daca palele atingeau asfaltul elicopterul exploda parjolind pe toti gura-casca.Nu se sesizeaza nimeni de la autoritatea aeronautica de gravitatea erorii acelui pilot?Chiar si ISU ar trebui sa interzica aterizari acolo.Cine a hotarat ca acolo e heliport fara sa existe un marcaj pe sol!Se vede aglomeratie de masini.pe u de intervenea isu?
23
2
Eroare a pilotului.Elicopter adus la sol cu turatia motorului insuficient de scazuta si....foarte probabil din cauza parasutei resapate care se afla in interior i s-a ridicat si pilotului cu elicopter cu tot.Pramatiile sa nu se joace cu aterizari in zone locuite si cu cladiri inalte pt ca aceste elicoptere sunt folosite in regim taxi si pilotii aterizeaza cam unde comanda clientii.Daca elicopterul asta e cel care survoleaza f des valea prahovei catre brasov in stil ,,rambo" pai viata lunga nu are.
23
0
Eram putin baut si era sa imi stric jucaria...
11
2
Cacanari mici, ia vedeti si video 2. lesinatilor!
5
2
Incidentul se refera la momentul de dupa aterizare
12
2
Nu sunt un expert in aviatie dar e o aterizare cat se poate de normala stire de kkt de la ziaristi de kkt
5
20
Nu vad nici o tragedie ..
5
19

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102