REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Incident la secţia de votare, cu mama primarului Făgădău. Reprezentanţi ai PSD sugerează că e 'cheie' de la partenerul de guvernare

Incident la secţia de votare, cu mama primarului Făgădău. Reprezentanţi ai PSD sugerează că e 'cheie' de la partenerul de guvernare

Replica API 27 mai 2019 | 01:47 1125

Incident la secția de pe strada Badea Cârţan! Mama primarului Decebal Făgădau ar fi luat 5 buletine de vot pentru europarlamentare și ar fi încercat să le introducă în urne, după cum a reclamat preşedinta secţiei de votare. A fost sesizată Poliţia, care a venit la fata locului.

Se fac verificări, mama edilului dând declaraţii la Poliţie.

UPDATE:

Conform unor surse judiciare, femeia, care are 70 de ani, ar fi primit cele 5 buletine, iar când a vrut să le introducă în urne, a sesizat că nu încap. A semnalat acest aspect chiar ea, iar cei prezenţi la secţie au constatat că sunt mai multe buletine.

Oficial, de la MAI:

Polițiștii din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, la o secție de votare, o femeie ar fi fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urnă mai multe buletine de vot. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, a declarat Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI.

Poveştile ţesute în jurul incidentului!

Interesant că, ulterior primelor informaţii, reprezentanţi ai PSD au sugerat că mama edilului ar fi fost ţinta unor persoane rău-voitoare din secţia de votare. Mai exact, întrucât ALDE are doi reprezentanţi în secţia de votare, reprezentanţi ai PSD au susţinut că un membru ALDE i-ar fi înmânat femeii mai multe buletine de vot, iar celălalt membru ALDE ar fi sesizat poliţia.

Însă, reprezentanţii Replica au discutat cu cei aflaţi în secţia 133, lucrurile înfăţişându-se astfel: preşedinta secţiei, Camelia Aniţa, a sesizat Poliţia. "Reprezentantul UDMR din secţie a observat că doamna a ieşit din cabina de vot cu mai multe foi. S-a constatat că are mai multe buletine de vot; doamna a spus că s-a încurcat şi că a luat mai multe de pe masă, dar şi că a apucat să le ştampileze. Prin urmare, am sesizat Poliţia, aşa cum se procedează în astfel de situaţii", a spus preşedinta secţiei de votare.

În ceea ce priveşte reprezentantul ALDE la care era arondată mama edilului, pentru a i se înmâna buletinul sau buletinele de vot, a declarat: "Un singur buletin i-am înmânat, pentru europarlamentare... Nu am sesizat că a luat mai multe de pe masă, era foarte aglomerat, agitaţie. Dar eu i-am dat unul pentru europarlamentare, iar apoi s-a constatat că a ieşit cu 5 de la cabina de vot. A semnat şi pentru europarlamentare, şi pentru referendum", a spus reprezentanta ALDE.

Tatăl primarului Decebal Făgădău a declarat, în fața secției de poliție, referitor la cele întâmplate, faptul că totul a fost o greșeală, atât din partea membrilor comisiei, cât și din partea soției sale, care nu a observat când i-au fost înmânate mai multe buletine de vot pentru alegerile europarlamentare.

„Ce intenții să aibă soția mea, când fata de acolo, în loc să observe că a dat patru sau cinci buletine, numai pentru europarlamentare... Ea e pensionară, nu vede. A sesizat un băiat și a întrebat-o ce face, ea i-a spus că așa a primit. El zice că le-a șutit... (...) Nu cred că s-a înscenat, este o greșeală și de o parte, și de cealaltă, nu a existat niciun element intenționat, nici de o parte, nici de cealaltă. Acum dă declarații, trage de pe urma acestui fapt”, a afirmat tatăl primarului.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taratoarele lui DRACnea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera, ciordache, nicolicea, serban nicolae si corvetele lui DRCnea din Videle: carmen dan, olguta vasilescu si docile veorica, toate taraturile astea ale lui DRACnea, AFARA din PSD!!! Daca PSD mai vrea sa se salveze sa puna in fruntea lor oameni ca primarul Iasului, Chirica! Asa doar poate, poate se vor salva, altfel pan la alegerile urmartoare va fi un mare ZERO BARAT!
1
0
Toate LEGIlLE pe justitie lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
3
0
Am fost acolo in comisie exact langa reprezentanta ALDE si nu i-a inmanat 5 buletine de europarlamentare minciuni.Pur si simplu doamna le-a luat de pe masa profitand de neatentia colegei.
1
1
Dar tanti Gabi, maica sa lui Mazare, cate buletine de vot a introdus in urna?
3
0
Asta cu VANTURAKE Nea stampila si pe fata si pe verso Un dobitoc de arhitect
1
2
Femeia s-a gandit ca VANTURAKE - ca trebuie stampile pe fiecare pagina. Fara numar. DOBITOCI EREDITAR. DEMISIA FAGADAU, DEMISIA VANTURAKE.
9
0
Mama ta stie sa numere?3 sau 5.Saraca!
4
0
Sa fure vibratorul care era bagat in pizda ma-tii.
2
3
A votat si mama
6
0
Mama lu Fagadau e pensionara si nu vede.... Incredibil, nu a vazut ca are 5 buetine de vot, a vazut doar sa le stampileze.
15
0
Vedeti de unde se trage bagabontul de Fagadau ?? Aste e,jogodie s a nascut
17
1
Este bataie de joc. V-ati batut joc de ea ca e batrana..exista camere de vederi si poate vedea cine e adevaratul INFRACTOR.
9
19
Deci sa presupunem ca baba este intreaga la minte ! Doar presupunem ! Este lucida si constienta de ceea ce face ! Bun. Intra in cabina si stie ca are doar 3 stampile de pus ! De ce stampileaza de 5 ori ? Acum ii putem acorda lui Fagadau fakeprimar circumstante atenuante... are ciordeala si prostia in gena!
19
3
Wc-ul directorului de la aeroport a costat 250.000.000.
11
1
De ce suntem intrebati daca vrem sa votam si pentru referendum? Jigodiilor! Doar nu am venit sa va vedem mutrele acre! Voi dati-ne formularele si gata! Nu avem nevoie de indicatiile voastre! Mama voastra de neo-comunisti! Sictir si va futem in cur!
23
4
Saraca femeie, nu are nici o vina, ca fiisu a iesit un imbecil! Se pare ca a reusit un ,,prieten" al fatului cu stea in frunte, sa o pacaleasca pe biata babuta! Daca esti imbecil si nu stii sa capeti respectul celor ce te-au ales, vezi unde se ajunge? Se poate si mai rau!
11
8
Ti-am spus ca sunteti vremelnici.Ai blocat Grivitei,zona peninsulara ,popici peste tot ,ai asmutit slugile de la locala pe cetateni fara a avea locuri de parcare,credeai ca nu platesti?Vezi procentele la 21.00.Si inchisoare lu ma-ta hoata!
20
2
De ce furati ba nenorocitilor voturile? Cum s-a trezit babaciunea cu buletine de vot mai multe? E imposibil sa nu fi fost la cardasie cu cel care i le-a dat doar ca babaciunea a atras atentia ca nu s,a descurcat sa le indese mai repede in urna. Huo!
12
3
Este vorba de o femeie de 70 de ani ! Eu zic ca lucrurile degenereaza.... si voi aveti parinti !!!
9
17
Psd ciuma rosie psd ciuma rosieeeeeeee
19
4
Nu are scuze! In mintea ei a sperat ca fi' su , primarul de rahat al Constantei, Fagadau Decebal va fi ajutat de mica ei greseala. Cu ghilimele, de la un capat la altu' , daca pricep si psdistii. Iar daca , prin absurd, a fost ceva neintentionat, incapabilul ei fiu, primarul Ctei de tot radul, Fagsfsu Decebal ar trebui sa se ascunda de rusine pt ca nu a explicat , clar, parintilor sai cum decurge votul. Cum nici ei, parintii, la cata experienta de viata au, nu au scuze. Concluzia: rusine fam Fagadau si muie psd.
20
2
Iata picatura care a umplut paharul. Partidul organizat ca GRUP INFRACTIONAL SCOS IN AFARA LEGI. Din patruzeci si sase nu se mai satura sa mai fura. Am ajuns o natie de HOTI din neam in neam. Rusine ca alegem racoarea puscariilor in loc de lumina adevarata a nemuriri. Apropo citi unguri sunt in C-ta de vor si consulat? Totul e dirijat de tartani. Siktir.
18
1
sa fii pensionar egal inconstient. nu cred
16
4
Daca primea un pachetel de 1 kg iesit la mal pe plaja zicea ca e batrana si nu vede? legea e clara lasati vrajala
22
3
Urasc psd din tot sufletul meu , dar aici cred ca a fost vorba de o prostie din partea mamei ,nimeni , dar nimeni nu si-ar fi bagat Mama intr-un astfel de kkt , baba a primit mai multe buletine in mana din neglijenta comisiei si nu a stiut sa se mai opreasca , dracusorul din ea i-a zis sa voteze ptr. fiisu pana la capat !
17
9
In cazul in care veti ajunge vreodata le Guvernare, dragi USR isti, sunt sigur ca veti face mult mai multe abuzuri decat a facut PDL ul in urma cu cativa ani. De aceea, singurul care o sa sufere o sa fie tot acest popor insa, sper sa fie tot mai multe persoane inteligente sa va evite!
6
27
numai dupa ancheta ne putem da cu parerea...daca este vinovata,sa plateasca !...iesiti la vot !!!!!!
21
0
Niste hoti, pe care vad ca ii pupati incur, toti pe aici, sa-si dea demisia dnu fagalau... asa se face intr-o tara civilizata, rusine
16
6
Le-a luat, le-a primit buletinele de vot ... nu mai conteaza, chestia este ca le-a stampilat pe toate exact unde avea interesul!
23
5
Fagadau singurul primar din tara asta care fura si cu mainile maicasii pensionara bravo ilovemyct hot ordinar la fel va fura si bugetul si banii de taxe
27
8
Cat de prost sa fii sa nu te prinzi de coincidenta. Tocmai mama primarului...?
27
6
MUIE TIE CU CLABUCI!
0
8
Camere video de supraveghere asupra birourilor cu stampile si buletine de vot. Sa se vada care ia mai mult decat ce trebuie
14
0
Sunteti niste inculti . Mai exersati la gramatica . Ce sa fure la vot o femeie , o mama , o bunica . Mai nenorocitilor !!!
9
31
Alde nu sunt fratii vostrii de infectiuni?? Pt georgica pesedeul 15 34
17
3
Trebuue sa fii prea prost ca sa nu-ti dai seama ca afost o facatura ALDE!
7
23
Frauda electorala pe fata,mama lui FagaGrinci ar trebui pedepsita exemplar!
24
8
Astia din PSD ne cred prosti. Daca ii mergea si nu observa era de bine. Ieri pe la ora 17.30 pe langa unele scoli am vazut cym se carau saci de radie pe sestache, plini. Cand am intrebat daca s-a votat nu stiau ce sa raspunda si incotro sa plece.
21
6
da a stiut scarba batrana sa nu voteze la referendum....perversa beidaudeanca....
31
6
Mafie multa in Constanta asta
31
3
Amice Dan Muie sa-i zici lui PNL sau PDL si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci
8
33
DOAR AVEA MAI MULTE BULETINE DE VOT SAU A STAMPILAT PE TOATE BULETINELE ?
8
9
La puscarie cu mata!
31
7
Muie la toti care voteaza cu psd
48
16
Niste hoti din tata in fiu si din mama in fiica!
43
4
Sa profiti de o femeie in varsta este trist si jenant! Daca dorea sa comita frauda mai anunta pe cineva din comisie? Sunt anti Fatalau dar nu ma laud nici cu usr, pnl, pmp si restul! Toti sunt pusi pe furat indiferent de culoarea politica! Noi ne certam si eu fura in liniste!
22
37
Da blonda aia de andreea munteanu nu mai e ofiter de presa? Sau in mai e doar cu functia, si la noi la rutiera cu restu. La ce copil frumos are, daca te uiti atent iti dai seama ca seamana cu toti de la rutiera.
16
1
Ce mizerabili, sa profiti de o femeie in varsta sa iti faci reclama.
15
37
Baricada Verde si Verde Urban instrumente ale USR Cta chipurile pt protectia mediului. Dar e acolo un membru care are blocuri facute pe plaja si e totul ok ca e userloc si lumea crede ca e implicit cu dreptatea in gura. Asa ca vorba ta..toti pe interes.
11
24
Ma intreb daca era ma-ta crezi ca tot la fel ii dadeam muie cum dam la PSD?
13
10
Cusuta cu ata povestea. Sunt anti fagadau dar cred ca unii exagereaza si fabuleaza numai ca sa atraga atentia. E cazul si celor de la baricada verde sau ce profitori mai sunt prin Constanta care posteaza un loc de depozitare a gunoiului langa un bloc nou. Era blocul unui prieten care a construit aiurea si acum nu ii mai cumpara nimeni apartamentele si se mai fac ca nu stiu daca ghena era acolo la construire. Toti o apa si un pamant isi vad doar interesele.
17
32
Ma intreb daca era vorba despre mama unui usrist, cum ar fi reactionat psdisti ?
39
7
Nu a vrut sa masluiasca voturile , ci s-a intamplat pentru ca n-o duce deloc capul... Ca si ma-sa , acest avorton din Beidaud este prost facut gramada si doar faptul ca a fost in gasca mascariciului i-a pacalit pe prostii foarte multi ai acestui oras...
39
5
Gabriel Daraban viitorul primar al constantei !
7
56
Mama ce sa faca perde baiatu banii
34
5
Securitatea lucreaza. Bine de tot!
12
17
Asta arata cat de jigodii sunteti.Ati ajuns sa inscenati unei batrane doar ca sa aratati voi ca se fura.Sa fie de capul vostru.
24
50
Art. 387 Cod Penal Frauda la vot 1 Fapta persoanei care voteaza: a fara a avea acest drept; b de doua sau mai multe ori; c prin introducerea in urna a mai multor buletine de vot decat are dreptul un alegator se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda si interzicerea exercitarii unor drepturi.
40
3
Hoti din mama in fiu.
51
7
Nu le-a luat ci i s-au dat. Asa zice fii-su
29
10
PSD egal HOTIE Astia din pesedeu au hotia in sange.
48
8
La puscarie , la puscarie , la pucariiiieeee cu ma-ta la puscariieeee
45
5
Pai ce naste din pisica, tot soareci mananca!!!
40
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367