REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

INCIDENTE cu Tăriceanu: A fost nevoie de intervenția SPP

INCIDENTE cu Tăriceanu: A fost nevoie de intervenția SPP

Replica API 21 februarie 2019 | 20:38 372

Călin Popescu Tăriceanu a fost implicat într-un incident violent, la Oradea! Doi membri ai Asociaţiei Oradea Civică au fost luaţi pe sus de SPP-işti, iar unei jurnaliste, cea care a filmat scena, i s-a interzis accesul în sală.

Cei doi membri ai ONG-ului, Sebastian Duma şi Cosmin Bursaşiu, voiau să pătrundă la conferinţa de presă a liderului ALDE. Ei au fost blocați, inițial, de câțiva membri ALDE. Ulterior, situația a degenerat și, conform presei locale, ofițerii SPP au intervenit în forță, notează stiripesurse.ro.

Reprezentanţii ONG-ului Oradea Civică au început să strige, pentru a fi auziţi de cei dinăuntru: „Politicienilor le este frică de cetăţeni, se pare! ALDE, lăsaţi-ne să intrăm şi noi! Domnule Tăriceanu, suntem aici la intrare şi vrem să intrăm. Vrem să punem şi noi o întrebare domnului Tăriceanu, acestui domn corupt, care a primit 800.000 euro şpagă. Şpăgarule! Eşti un şpăgar, un nenorocit de şpăgar şi corupt, care nu vei mai intra în nicio funcţie publică. Ne este ruşine de tine, Tăriceanu, nu eşti binevenit în Oradea, să nu mai vii în Bihor, să stai acolo cu hoţii tăi la Bucureşti, nenorocitule!”. A fost momentul în care aceștia au fost scoși afară din sediu, iar în momentul busculadei, o jurnalistă a fost lovită. Ei i s-a interzis să revină în sală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi Tari cat esti de iubit daca mergi pe strada fara badiguarzi te jupoaie romani de viu bine ca nu suntem in America acolo te ochiau de la distanta la ptopriu chiar daca riscau puscarie pe viata.
1
0
....aveti rabdare ca nu mai au mult si se duc unde a intarcat mutu iapa...
3
0
Tara nu va mai vrea bai jegurilor!
2
0
Tariceanu culege ce a semanat. No more Fanar shit, old prick !
6
1
Suntem de aceeasi parere chiar daca suntem mai de prin constanta asa. De acord!
13
2
Multa mooe pentru tine buhaha
2
9
Era USR isti platiti , pe surse sigure, 200 lei 30 min la usr de urlat
5
14
Nimic mai adevarat. Psd alde trebuie sa si pazeasca funduletul de furia oamenilor. Aceste incidente sunt reprobabile urate si desigur ele pot degenera dar trebuie mentionat ca sunt consecinta politici duse de 2-3 ani a acestei asa zise aliante politice care nu a facut altceva decat sa duca romania pe marginea prapastiei. Ordonante de urgenta peste ordinante de urgenta pt a si scapa curul de puscarie dar si clientele politica. Aveti grija, vine campania, sa va asigurati ca slugile din jandarmerie sunt pe pozitii pt ca furia oamenilor este mare. In rest multa mooe psdalde.
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367