REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

INCIDENTE în Piaţa Victoriei!

INCIDENTE în Piaţa Victoriei!

Replica API 20 iunie 2018 | 19:47 356

Sunt violențe în Piața Victoriei! Manifestanții se îmbrâncesc cu jandarmii, care încearcă să instaleze garduri de protecție. Mai mulți dintre protestatari s-au întins pe jos, pe carosabil, anunţă stiripesurse.ro

Aproximativ 200 de persoane protestează, la această oră, în Piața Victoriei! Manifestația a degenerat, după ce mulți dintre cei prezenți au decis să blocheze traficul. Ei au folosit și o mașină, cu care au intrat în spațiul necirculat din Piață. Jandarmii nu au intervenit.

Oamenii protestează împotriva votului din Parlament pentru modificarea Codului de Procedură Penală. Ei scandează lozinci împotriva lui Liviu Dragnea, a Guvernului, a premierului Viorica Dăncilă, a PSD și ALDE.

La Sibiu are loc un protest similar, mai arată stiripesurse.ro.

UPDATE:

Peste 300 de persoane protestează la această oră în Piaţa Victoriei din Capitală faţă de modificarea codurilor penale, iar circulaţia este restricţionată în faţa Guvernului, o parte dintre manifestanţi fiind aşezaţi pe carosabil, după ce a avut loc o altercaţie cu jandarmii. Proteste au loc miercuri seară şi la Sibiu, Iaşi, Braşov sau Oradea.

Situația a degenerat, după ce manifestanții au blocat complet traficul în Piață. Jandarmii au început să-i ridice și șă îi ducă la dube. Unii dintre protestatari sunt târâți pe carosabil. Jandarmii i-au avertizat să nu ma pătrundă pe carosabil pentru că vor interveni în forță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana sa-i spele cu tunurile cu apa i-au spalat atii pe creier deaia ies si tipa ca disperatii, reteta e simpla vor sa faca haos ca dupa aceea sa spuna ca au fost de vina cei de la psd
1
3
ciuma rosie luati exemplu de ce inseamna un protest, corect, fara a fi urcati cu forta in masini, fara pachetel si bani. Va este frica, chiar trebuie sa va fie
3
2
Nu imi vine sa cred ce retarzi scriu pe aici...sa ii luati pula in gura gunoiului de Dragnea ma cacatilor...
2
3
Muie sa-ti dam tie si lui ma-ta care te-a cacat mai maimutoi cu pedale...
2
3
S-au intins pe jos exact ca niste gunoaie ce sunt. Niste hastagisti
5
7
muie cu cacat la toti pesedeii !!!
8
3
ce tunuri cu apa ? Niste bastoane ca pe timpul lui Bhase ar fi mai bune sau s-a uitat??
6
8
Toate scursurile Bucurestiului - drogati, exaltati, protestatari de profesie, cu carte de munca si vechime in domeniu, niste pierde-vara care traiesc din stipendii dubioase - asta e fauna Pietei Victoriei. Ce dus le-as face cu doua-trei masini cu tunuri de apa! Pentru toate jighimelele alea nespalate ar fi o masura igienica necesara...
10
18
Cei de rezist, majoritatea sunt aurolaci, nu au de lucru si sa ocupa cu kkaturi de genul asta. Se mearga la munca jegurile naibii!!!!! Huooooo!!!
12
19
toti jegosii manipulati si platiti sa creeze dezordine si haos
13
18
Rezistentii pulii, parca-s grupul Ilascu
12
18
Se incearca un razboi civil Haos, incalcarea legii, violente, asta este reteta.
11
15
Au fost prinsi cu acte oficiale. Promoveaza coruptia in defavoarea oamenilor cinstiti. Nu mai scapa de data asta.
12
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614