REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

INCONŞTIENŢĂ! Copil ieşit pe geamul unui autoturism, în zona City Park Mall din Constanţa!

INCONŞTIENŢĂ! Copil ieşit pe geamul unui autoturism, în zona City Park Mall din Constanţa!

Replica API 5 iulie 2018 | 00:28 345

Inconştienţa la volan este taxată, atât de oamenii legii pentru încălcarea normelor legale, cât şi de viaţa în sine! Un şofer constănţean a fost suprins circulând în zona City Park Mall pe una dintre cele mai circulate artere din oraşul de la malul mării în timp ce un copil aflat teoretic, pe bancheta din spate, a ieşit cu jumătate de corp pe geamul autoturismului.

sursa foto: Facebook/Parchez Ca Un Bou

Participanţii la trafic au imortalizat momentul şi l-au făcut public pe o reţea de socializare, mai exact pe grupul de Facebook “Parchez Ca Un Bou”. Inconştienţa la volan este aspru pedepsită de lege, cei care nu sesizează la ce se expun atât ei, cât şi copiii lor, sunt amendaţi. Oamenii legii efectuează frecvent controale şi au aplicat în ultima perioadă sute de amenzi din cauza abaterilor de la legile circulaţiei rutiere. Aflat cu aproape jumătate de corp ieşit din autoturismul din imagine, copilul risca să fie accidentat mai ales dacă autoturismul se află pus în mişcare.

“Din punctul meu de vedere, oamenii ăştia ar trebui să rămână fără carnet şi cu o gaură foarte mare în buzunar pentru inconştienţa lor.”, a declarat cel ca care a făcut public cazul.

De asemenea, comentariile nu au încetat să apară aşa că mulţi critică aspru fapta şoferului. “Nu are mă nimic... care din mașină îl ia pe sub roți și el și încă două mașini din spate... și după face altu și nu mai face greșeli de-astea.”, a precizat un alt utilizator facebook la postarea de pe grupul “Parchez Ca Un Bou”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A aparut o specie noua de cocalari, feisbucarii, care, in loc sa-si vada de propriile greseli, pozeaza si pun pe fb greselile altora. Se oficializeaza delatorii. Iesiti din apartamentele soioase, udati spatiile verzi, adunati hartiile pe care tot noi le aruncati, omorati javrele care va mananca plozii, si iertati greselile altora. Orasul e jegos din cauza constantenilor care s-au invatat lenesi, barfitori, inculti. SI folositi-va oglinzile, ca sa va vedeti propriile lipsuri.
3
0
Un tata cocalar! Sau o mama retardata!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218