REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Inconştienţă dusă la extrem! Doi constănţeni s-au apucat să taie un copac de capul lor!

Inconştienţă dusă la extrem! Doi constănţeni s-au apucat să taie un copac de capul lor!

Replica API 25 ianuarie 2017 | 07:47 216

S-a sunat la 112!

S-a sunat la 112!

O constănţeancă a anunţat revoltată autorităţile o situaţie care putea avea un final tragic. Două persoane tăiau un copac aflat în spatele locuinţei sale, iar aceştia nu erau angajaţi ai Primăriei şi nici nu aveau aviz pentru tăierea acestuia. Femeia a decis să sune la 112.

Pe strada Mugurului nr. 11 din oraşul Constanţa, o femeie a observat în jurul orei 11:30 cum doi bărbaţi s-au apucat să taie de capul lor un copac aflat în spatele locuinţei. Aceasta i-a întrebat pe cei doi dacă au aviz din partea Primăriei municipiului Constanţa, însă aceşetia au zis că nu. Prin urmare, femeia a observat că cei doi indivizi locuiesc în acelaşi cartier, moment în care a decis să sune la numărul de urgenţă 112. Până la venirea organelor abilitate, cei doi au părăsit zona, iar poliţiştii i-au prezentat alternativa să facă o sesizare pe pagina de „Sesizări şi Răspunsuri Primăria Constanţa”.

„Astăzi în jurul orei 11:30 am observat tăierea unu copac din spatele locuinţei din Str. Mugurului nr. 11 de doi indivizi. Am mers pentru a vedea dacă aceştia pot prezenta un aziv din partea primăriei conform căruia acţiunile lor ar fi justificate/ legale, dar nu am primit un raspuns pozitiv. Cele două persoane sunt locatari din împrejurimi, unul este posesorul unui autovehicul Dacia Logan galben cu numărul CT 61 GNM. Nu au dorit să se identifice menţionându-şi numele. Am apelat numarul de urgenţă 112, un echipaj al poliţiei a venit să constate fapta, dar cei doi indivizi părăsiseră zona şi am fost informată de această modalitate de sesizare către dvs.

Alţi locatari au fost de asemenea martorii acestui eveniment”, a precizat femeia. Cei doi bărbaţi pot fi sancţionaţi conform HCLM 184 / 31.07.2013 privind îmbunătăţirea activităţilor de gospodărire, protecţia mediului, întreţinere şi înfrumuseţare a municipiului Constanţa. Precizăm că ceea ce au făcut cei doi constănţeni poate fi destul de riscant. Pe 13 ianuarie, un bărbat care se afla în maşină s-a trezit cu un copac peste el. Victima se îndrepta din Corbu spre Midia, fiind anunţat că mama sa se află la urgenţe, în perfuzii. N-a mai ajuns acolo, pentru că la ieşire din Corbu a văzut ceva negru care se prăvăleşte peste maşină! Era un copac pe care câteva persoane îl tăiau.

„M-am trezit cu copacul peste mine. Mi-am revenit, dar eram prins în maşină, aveam piciorul sub bord, am început să ţip, să îi rog pe cei care tăiau copacul să nu plece, să mă scoată, să nu mă lase, fiindcă mirosea a încins…Ştiţi ce au făcut? Au prins copacul în chingă şi au încercat să îl târască din drum, că veneau şi alte maşini şi se vedea că e copacul în drum… Târau copacul cu maşină cu tot şi cu mine înăuntru”, a relatat Răzvan Beşliu.

Claudia CORBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa se verifice si pe bdul Tomis nr 350 bl TAV1 cum niste locatari au taiat copaci tineri fara aprobare pe unul mutilandul
1
2
Asa o cheama pe babaciune , face masaj de relaxare fara sa plateasca dari la stat. Nu are firma. Face evaziune baba . Aia doi nu i-au platit si de aia are boala pe ei !
5
0
O cunosc pe reclamagioaica, la ea in apart vin diferiti baietasi tineri, cred ca face masaj erotic, desi are cam 45-50 de ani
8
0
cred ca pomii se taiau pt parcarea masinilor!!!!!!!!!!! de ce nu se face o parcare acolo!!!!!!!! sa plateasca fiecare pt locul pe care il ocupa asa cum fac toti cetatenii orasului?????
7
3
cred ca a-ti exagerat putin ptr. ca primaria toaleteaza doar pomii de pe arterele principale iar omul gospodar daca vrea sa-si toaleteze copacii din gradinita blocului se gaseste oricum un gigicontra care va avea ceva de comentat;chiar daca acei pomi sunt saditi de locatari si nicidecum de primarie.
12
0
Doamna care ai sunat la 112 de ce nu faci o cerere sa se amenajeze o parcare in spatele blocului nr 1 de pe str Mugurului ? va trebuia acel loc de joaca .... Cand duci gunoiul iti place sa mergi prin noroiul din spatele blocului???
14
1
Vedeti ca in filmare sau foto apare unitatea bcco si din cate imi aduc eu aminte este interzisa fotografiera sau filmarea unor astfel de institutii. Iar cu copacul ,eu nu imi aduc aminte sa fi facut vreodata primaria Constanta toaletarea arborilor din strada Mugurului,asa ca sa lasam hclm-ul deoparte. Va urma!
12
2
ma sifon pe tine te-a facut maicata cand era beata
11
13
Ai dracu sifonari ! Daca ar fi fost agresata o persoana la fel procedai mamaie ? In cazul asta stateai linistita dupa perdea. Ai dracu comunisti sifonari ! Ati ramas cu sechele !
16
15

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367