REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

INCONŞTIENŢĂ la cote MAXIME! Adrenalină pe gheaţă, la Aqua Magic! VIDEO

INCONŞTIENŢĂ la cote MAXIME! Adrenalină pe gheaţă, la Aqua Magic! VIDEO

Replica API 10 ianuarie 2017 | 21:59 409

În pericol

În pericol

Zăpada depusă în aceste zile pe carosabil în oraşul Constanţa a devenit o pacoste pentru unii, dar o distracţie pentru alţii. De exemplu, mai mulţi tineri s-au aventurat duminică, 8 ianuarie a.c., în parcarea de la Aqua Magic pe care au transformat-o într-o veritabilă pârtie. Din păcate, inconştienţa lor este cu atât mai mare cu cât îşi riscă viaţa doar pentru câteva momente de adrenalină.

Astfel, şoferul unui autoturism a legat de spatele maşinii un cauciuc ce a devenit “sania” unei tinere dornice de aventură. Aceasta a fost învârtită câteva ture bune în parcarea de la intrarea în staţiunea Mamaia. Întregul moment a fost filmat şi imediat publicat pe un site de socializare. Reacţiile oamenilor nu au întârziat să apară, majoritatea încurajând gestul grupului. Mai mult decât atât, mai multe personae s-au arătat dornice de o astfel de experienţă. “Cât de tare!” sau “Vreau şi eu” sunt doar două dintre comentariile oamenilor.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai frate unde s-a ajuns.. Sa acuzi niste oameni care se distreaza in zapada. Vi se pare mai ok sa stai zi de zi intr-un cacat de cafenea unde analizezi oameni si stai pe smartphone... V-ati americanizat in sensul gresit.
0
1
Locul respectiv este de mult timp fieful tuturor ruptilor in cur din oras. Poate e oportuna schimbarea denumirii in Retard Magic, Aqua Brains.....sau ceva de genul.
2
0
Cei cu masini inmatriculate in Bulgaria sunt niste scursuri ale societatii
1
0
Daca-i pui pe cocalari si pitipoance la deszapezit le cade bucuria in scarba ! Mars la munca parazitilor !
7
5
Raiul saracilor cu numere de bulgaria care nu au bani de mers la cafenele. Oare cat mai dureaza pana pune primaria bariere ? Or sa ramana texanii cu samanta pe buza de oftica,mititeii ca nici BAC-ul nu l-au luat..
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102