REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Inconştienţă! Şoferii pleacă la drum cu anvelopele PRAF şi DERAPEAZĂ!

Inconştienţă! Şoferii pleacă la drum cu anvelopele PRAF şi DERAPEAZĂ!

Replica API 24 martie 2018 | 00:00 189

Haos inclusiv pe A2

Haos inclusiv pe A2

Mai multe accidente rutiere au avut loc în perioada în care carosabilul a început să fie acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei. Spre exemplu, pe 20 martie, în judeţul Constanţa, mai multe persoane au ajuns la spital! Cauzele sunt legate de anvelopele uzate, dar şi de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Şoferii au dat buluc pentru a înlocui anvelopele de iarnă ale autovehiculelor cu cele de vară. Însă, mai există şi categoria celor care rulează cu cauciucuri uzate, aşa cum a fost şi cazul unui conducător auto de autoren care s-a aventurat la drum în pline coduri de vreme rea pe A2. Astfel, vineri, 23 martie, la kilometrul 71, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a derapat, blocând toată circulaţia.

La scurt timp, autostrada a fost închisă din pricina viscolului. Cei aflaţi la faţa locului au constatat că anvelopele autotrenului erau foarte uzate, acesta fiind motivul producerii accidentului rutier. Alte două Tiruri au derapat apoi pe DN22A, la Topolog. Un alt episod presărat cu evenimente nefericite s-a înregistrat pe 20 martie, când mai multe accidente rutiere au avut loc la Constanţa din pricina vitezei deadaptate la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu polei/gheaţă).

Unul dintre ele a avut loc în jurul orei 12.36, când polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 38, în afara localității Movilița, unde un tânăr, de 22 de ani, a condus un autoturism dinspre Constanța către localitatea Negru Vodă și, ajungând la km 12+ 150, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani, acesta circulând din sens opus. A rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane: conducătorul autoturismului din urmă, precum și a pasagerului din dreapta față, din primul autoturism.

” Un pacient cu traumatism la membru inferior, traumatism toracic, fiind transportat la spital, iar al doilea pacient a suferit un traumatism craniofacial, transportat și el la spital”, potrivit cadrelor medicale. Polițiștii rutieri au declanșat o anchetă. Tot pe 20 martie, oamenii legii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 38, în afara localității Comana, unde un bărbat, de 35 de ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Negru Vodă către municipiul Constanța, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, în dreptul km 27+500, a intrat in coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducatorului auto.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce treaba are autorul articolului cu patronii care trimit angajatii cu anvelopele praf la drum? Ei de ce sunt maimute si accepta? Pretul pupincurelii patronului e amenda de la politist sau masina armonica incolacita dupa copac.
1
1
scuze,intr-o tara condusa de interlopi psd cu viitoarea capitala la Videle sa nu ne mire ca angajatii sunt santajati de patroni sa plece la drum cu pneuri resapate.O anvelopa de tir buna cred ca o fi 400 de euro,de unde sa dea angajatul banii astia?asa inconstienta zace in capetele iubitilor conducatori incat unii se gandesc ce economii ar mai putea face sa plateasca taxele psdragnea.
1
0
De unde stii, toanto, ca sunt pneurile uzate? E decizia finala a Tribunalului? Militianul poate sa scrie ce vrea el, sperand ca primeste mita de la sofer. Daca un sofer vrea sa mearga in instanta si sa demonstreze reaua-credinta a militianului, te opui tu fufo si il declari deja vinovat?
2
2
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102