REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Inconștientă! Un taximetrist a condus cu spatele, pe trotuar, în fața Sălii Sporturilor. Video

Inconștientă! Un taximetrist a condus cu spatele, pe trotuar, în fața Sălii Sporturilor. Video

Victor ROTARU 2 iunie 2023 | 00:00 2140

Joi, 1 iunie, un taximetrist a sfidat regulile rutiere, dar și cele de bun simț, și a făcut slalom printre pietoni, pe trotuarul de pe bulevardul Tomis, din dreptul Sălii Sporturilor. Să fi avut vreo cerere... specială?! De altfel, recent, Replica a mai adus în atenția opiniei publice un conducător auto care circula fix pe același trotuar.

Inconstienta! Un taximetrist a condus cu spatele, pe trotuar, in fata Salii Sporturilor. Video

Joi, 1 iunie, constănțenii care se aflau pe bulevardul Tomis, în zona Sălii Sporturilor, au putut fi martori la o scenă demnă de filmele de acțiune. Un șofer de taxi s-a cocoțat cu mașina pe trotuar. Și nu staționa, ci dirija manevrarea autovehiculului... cu spatele. Cum a ajuns șoferul de taxi acolo? Putem crede că a avut o comandă mai specială, pentru o persoană specială. 

Inconstienta! Un taximetrist a condus cu spatele, pe trotuar, in fata Salii Sporturilor. Video

Dacă pietonii de pe celălalt trotuar s-au putut minuna de dibăcia de care a dat dovadă șoferul de taxi, nu același lucru putem să-l spunem despre cei care se aflau pe trotuarul cu pricina, care aveau grijă să nu cumva să se întâmple vreo tragedie. De altfel, parcă trotuarul de pe Tomis are lipici la șoferii șmecheri. Recent, Replica a semnalat o situație similară. ... Vezi mai multe AICI

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteti niste jeguri de jurnalisti, pentru ca la articolul in care preslaviti aparthotelul Alezzi ale hotului de Zelca si a marii gasti Strutinsky-Mazare -Constantinescu nu ati lasat loc de comentarii. Cu cat v-au inchis gura , jurnalisti de c***t , puneti botul la spagile machedonilor, va e frica de ei... Rusinicaaaaa Replicaaaaaa
1
0
Mai spalati va, cat mai des dar cum spunea raposatul Vadim, sa schimbati si apa!!!!
3
0
Bai Leo esti cam frustrat bai. Poate nu ai auzit de persoane cu dizabilitati desti mental ai si tu ceva la cap. Poate iti da vreo amenda politia ca ii pui la munca degeaba. P.S. Nu i asa ca tii cu UBER ca taximetristii ,,e rai” si cere mult ? Nu-i asa ca nu te-ai prins ca desi numarul de taxi e limitat la 4 la mie UBER si Bolt fac ce vor si nu au limita adica e imixtiune pe trasee de microbuze si taxi ? Sau ca cineva din afara face profit pe urma sclavilor avand bineinteles si un logofăt de la noi ca intermediar ? Vezi tu, de aia nu merge treaba in Romania ca astia ca tine au drept de vot. La cat si au batut guvernantii joc de transportatori ala putea sa mearga si pe 2 roti bai nene.
3
4
Nu s-a găsit nimeni sa ii dea o bătaie boului? Ca doar cu bătaia ii înveți minte pe boii ăștia,politia doarme,nu se mai autosesizeza?
7
2
In r*mânia orice e posibil Statul nare bani e plin de golani În vest pe camere lua amendă cel puțin cinci mii de euro Și mai făcea taxi peste vreo doi ani În jungla Romania merge orice
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369