REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° ConstanÈ›a Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° ConstanÈ›a MarÈ›i, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

INCONŞTIENŢI! Băuți și fără permis, s-au urcat la volan!

INCONŞTIENŢI! Băuți și fără permis, s-au urcat la volan!

Replica API 25 noiembrie 2017 | 00:00 189

Constănțenii au mult curaj când se urcă la volan, mai ales după câteva pahare de băutură. Un tânăr de 16 ani a fost oprit de polițiști, acesta conducând un moped fără a avea permis. Mai mult, alți doi șoferi s-au urcat cu vitejie la volan, chiar dacă consumaseră băuturi alcoolice. Constănțeanul Constantin Drăghici a fost oprit pe bulevardul Aurel Vlaicu, având alcoolemie de 0.77 mg/l alcool în aer pur expirat. Un alt șofer a fost prins în Cernavodă, având o alcoolemie de 0.48 mg/l alcool în aer pur expirat, dar a refuzat să-i fie recoltate probe biologice, lucru care i-a adus un alt dosar penal în visterie.

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliție Lumina, au depistat un minor, de 16 ani, din Constanța, care a condus un moped, pe strada Morii din localitatea Lumina, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă, Postul de Poliție Mircea Vodă, au depistat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 225, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice la spital.

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Constanța au depistat un bărbat, de 56 de ani, din localitatea Dulgheru, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popor de tigani
0
0
Lasa baieti ca aia doar va certau, ii aveti acum pe Bozolan, Cralev si Barascu, astia nu va mai cearta, nu va mai iau spagutele doar va rup capatinile pe va toarna. Foarte frumos sa facut liniste in Mangalia, toata lumea disciplina. Acum cred ca sunteti multumiti pe deplin prin case pe unde va ascundeti, ca in oras nu am mai vazut fite sau masini parcate pe dos. Salutare si succes in luat amenzi si continuati comentarile astea smechere ca mai sunt pregatiti doi baieti smecheri sa vina la voi la Mangalia.
1
2
popartac si dobrescu care ne cereau noua sa respectam legea si ei au dosarele penale, rusine pol mangalia
1
1
Inconstienti pe naiba. Stiu ca sunt matoi dar fac tot ce vor pentru ca asa e mintea lor prost alcatuita. Merita pedepsele cele mai dure.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218