REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

INCONŞTIENŢI pe şoselele Constanţei: ţi-e şi frică să mai circuli cu maşina! VIDEO

INCONŞTIENŢI pe şoselele Constanţei: ţi-e şi frică să mai circuli cu maşina! VIDEO

Replica API 1 iunie 2018 | 00:00 293

La numai câteva zile după ce un șofer teribilist a făcut o depășire imprudentă și ilegală, în același timp, fiind surprins de o cameră de bord cum a depășit mai multe mașini pe pod, peste linia continuă, în rampă şi fiind la o clipă distanţă de o coliziune frontală cu autoturismul care venea din faţă, iată că un alt conducător auto a fost la un pas să producă un ditamai accidentul, într-o situație similară.

Ca și în primul caz, o cameră video, montată la bordul unui autoturism, a surprins, pe drumul care leagă Medgidia de Valea Dacilor, un autoturism cu numere de Constanța, în timp ce făcea aceeași imprudență. Și de această dată, viețile mai multor persoane au fost puse în pericol. Numai o secundă sau chiar mai puțin a făcut diferența între viață și moarte.

În cazul primului șofer, care a făcut aceeași ”manevră” pe data de 19 mai, polițiștii i-au suspendat dreptul de a conduce pentru următoarele 30 de zile. Așteptăm o reacție și în acest caz, chiar dacă nu a încălcat atâtea reguli de circulație ca primul șofer.

Daniel ALBU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta inseamna sa nu fi pedepsit cand gresesti. Politia e depasita de situatie , banul dicteaza ca in orice societate bolnava.......din pacate am adunat sute de morti de pe sosele din care multi nevinovati , condamnati de inconstienta unora care cred ca banul rezolva tot. Si din pacate au dreptate !!!!
2
0
Le-Ai salvat vietile
6
0
A avut parte de 2 SOFERI BUNI ! Cel cu loganul a sesizat imediat pericolul iminent , al doilea cel cu passat a reactionat bine...a apreciat corect distanta si ca urma sa intre frontal , eroul meu este soferul Logan,el a facut ca sa nu se intample o tragedie....le-a acordat timp , i-a salvat ! Si pe vinovat si pe nevinovat !
19
0
Razii in fiecare zi si pedepse aspre . Asta este rezolvarea
10
0
imbecil nenorocit!noroc ca ala cu passat a frinat si i-a facut loc cocalarului cu jipan!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369