REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Inconştienţii au invadat Constanţa: cocoţaţi pe maşini, fericiţi că au venit la mare

Inconştienţii au invadat Constanţa: cocoţaţi pe maşini, fericiţi că au venit la mare

Replica API 20 august 2015 | 00:00 99

Teribilişti

Teribilişti

Chiar dacă mulţi dintre ei au fost arşi la buzuare de către poliţiştii rutieri întrucât, într-un moment de teribilism, au vrut să se dea în stambă şi să fie „admiraţi” de ceilalţi participanţi la trafic, se pare că indivizii nu se potolesc. Astfel, cum sezonul estival încă este în toi, tinerii nu mai ţin cont de nimic şi fac un adevărat circ în trafic. Alţi tineri au fost surprinşi pe A2, ieşiţi pe jumătate din autoturism, pe când o tânără s-a plimbat cocoţată pe bancheta din spate pe A4 şi apoi prin municipiul Constanţa.

Internetul duduie de postări ale tinerilor fericiţi că sunt în drum spre mare. Şi, în extazul lor, se pare că nu mai ţin cont de nimic, motiv pentru care sunt dispuşi să facă lucruri ieşite din comun. Mai mulţi bărbaţi s-au filmat între ei în timp ce ieşiseră pe jumătate din maşină, pe A2, fericiţi nevoie mare de bravura lor. Manele, probabil băuturi alcoolice şi viteză - cam acestea au fost elementele de care tinerii erau mândri.

Imaginile au ajuns pe Facebook la începutul lunii august, cu mesajul: „CL-01-AFO pe Autostrada Soarelui. Acum să vedem cât durează până îi vedem la ştiri şi politia se autosesizează!”. Din câte se pare, protagoniştii episodului „Aşa nu” sunt din Călăraşi. Oamenii au şi început să-şi dea cu părerea. „Îi ştiu pe ăştia, stau în Călăraşi , comuna Ciocăneşti” sau „Au văzut ţăranii marea pentru prima oară si erau fericiţi aşa că vroiau să-şi doneze organele”.

Ulterior, un alt caz asemănător avea să aibă loc, dar pe A4 de această dată, pe 13 august. Ceilalţi participanţi la trafic au menţionat că o tânără, de asemenea, era pe jumătate ieşită din autoturism, în timp ce maşina ar fi rulat cu circa 120 km/h. Şi de această dată comentariile au început să curgă.

„Am văzut-o şi eu. I s-a mai alăturat una la semaforul de la vaporaş din Constanţa”, „Donatorii de organe, unde nu-i cap, vai de maşini”, „Dacă la 120 la oră şoferul scăpa telefonul şi, din greşeală, se apleca să îl ia şi intra în altă maşină sau apoi frâna? Unde ateriza fata?”. Şi cazuri au tot fost. Spre exemplu, Dan Cya, sau Dan Stress, după cum îşi spune pe Facebook, este individul care a vrut să iasă în evidenţă prin staţiunea Mamaia.

Acesta s-a cocoţat pe plafonul maşinii şi s-a lăsat plimbat, fiind extrem de ocupat în tot acest timp cu telefonul mobil. Fiţe de Brăila, am putea spune, dat fiind faptul că turistul de acolo vine. Şi a reuşit să atragă atenţia dar nu aşa cum şi-ar fi dorit. Acesta a fost filmat de Claboo Media, imaginile ajungând pe internet.

Astfel s-a autosesizat şi Poliţia, care i-a identificat atât pe el, cât şi pe şofer, ambii fiind sancţionaţi contravenţional conform procedurilor legale: şoferul cu 800 de lei, iar pasagerul cu 300 de lei. Totodată, menţionăm că un „fenomen” destul de întâlnit la malul mării se leagă de faptul că elevii care termină liceul şi-au făcut un obicei din a defila prin urbea de la malul mării, cocoţaţi pe maşini şi strigându-şi „victoria”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218