REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

INCREDIBIL! Avocatul Gherghişan din Baroul Bucureşti, ADRESĂ OFICIALĂ către funcţionarii de la Finanţe: 'MULTĂ M**E, FĂRĂ LĂMÂIE'

INCREDIBIL! Avocatul Gherghişan din Baroul Bucureşti, ADRESĂ OFICIALĂ către funcţionarii de la Finanţe: 'MULTĂ M**E, FĂRĂ LĂMÂIE'

Replica API 29 august 2018 | 00:07 2986

Un avocat din cadrul Baroului Bucureşti, Ion Gherghişan, a ajuns la limita răbdării! Incompetenţa unor angajaţi ai statului, plătiţi din banii contribuabililor români, l-au adus pe avocat în situaţia de a transmite o scrisoare OFICIALĂ mai puţin obişnuită. Printre altele, avocatul transmite: "V-a durut în pulă atât de hotărârea judecătorească definitivă, cât şi de obligaţia legală de a răspunde cererii mele".

Epistola, care debutează cât se poate de oficios, adersată Direcţiei Finanţelor Publice Bucureşti, Administraţia Finanţelor Publice Sector 1 Bucureşti, se încheie apoteotic: "Dacă nici de această dată nu înţelegeţi să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu pe care noi, contribuabilii, vă plătim, nu-mi rămâne decât să vă adresez urarea strămoşească 'La multă muie, fără lămâie', pe care vă rog să o transmiteţi analfabeţilor , cu studii pe la fără frecvenţă, care fac pe miniştri sau secretari de stat". Citatul poate fi consultat în documentul ataşat!

Revolta bărbatului vine ca urmare a faptului că a comunicat în data de 27.10.2017 o sentinţă civilă definitivă pronunţată de Judecătoria Bucureşti, prin care era anulată în parte o poprire pe o sumă de bani. În ciuda comunicării, Direcţia de Finanţe nu a întreprins nici o acţiune, cu alte cuvinte, funcţionarii au ignorat cu desăvârşire o decizie a instanţei!

Gravitatea faptei nu a rămas nesancţionată, avocatul reacţionând: "v-a durut în pulă atât de hotărârea judecătorească definitivă, cât şi de obligaţia legală de a răspunde cererii mele" - se arată în documentul transmis pe data de 27 august 2018 Direcţiei Finanţelor. Textul integral AICI (click pe imagine!):

Contactat de Replica de Constanţa, avocatul Ion Gherghişan a declarat că îşi menţine punctul de vedere exprimat în documentul transmis Direcţiei de Finanţe. "Le-am transmis înştiinţarea că există un proces câştigat, în octombrie 2017. Apoi am revenit. Nu am primit de la ei nici un răspuns, nici o măsură nu a fost dispusă. Finanţele sunt stat în stat! atunci, mi-am spus: dacă sunteţi golani, păi să vorbesc pe limba voastră! Am lucrat cu infractori, dar şi ăia sunt mai domni. La Finanţe e o adunătură de javre. Îi dau în judecată pentru îmbogăţire fără justă cauză", a declarat avocatul.

"Mai am să le iau cheltuielile de judecată şi dintr-un alt dosar, 4.000 de lei. Pe ei nu îi interesează argumente juridice, cum este o decizie definitivă a instanţei, aşa că îi iau şi eu ca la la uşa cortului", a spus Gherghişan, pentru a explica gestul său din documentul transmis oficial Direcţiei de Finanţe.

"Pentru 1 leu datorie, cei de la Finanţe au blocat contul unui amărât de pensionar, care are pe card banii de înmormântare...", a mai declarat, revoltat, avocatul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica la:"Ce e, ma, asta? Avocat?29 aug 08:31" citat: "Ce drac de limba romana e asta? "sarcinile de serviciu pe care noi, contribuabilii, VA PLATIM"? Sarind peste senzationalul cuvintelor tari, omul este un semi-analfabet!" Daca citim textul dlui avocat cu buna credinta - adica asa cum este scris - observam ca este scris: "sarcinile de serviciu PENTRU care noi, contribuabilii, va platim". TOTUSI, NU ASTA E SOLUTIA. NU coborandu-ne la "inaltimea" functionarilor vom rezolva ceva. NU transpunandu-le comportamentul in astfel de limbaj vom rezolva ceva. Exista numeroase alte cai: ironie,panfl
0
0
Pe cel care se considera mai pregatit decat acest avocat si il numeste analfabet, il sfatuiesc sa citeasca textul original din imagine, respectiv - sarcinile de serviciu PENTRU care noi, contribuabilii, va platim. In rest, in opinia mea, curajul acestui om este de admirat. Stima
2
1
Replica la Ce e, ma, asta?
1
0
Bai ce bine le zice avocatul ! Chiar pe bune
2
0
Ce drac de limba romana e asta? "sarcinile de serviciu pe care noi, contribuabilii, VA PLATIM"? Sarind peste senzationalul cuvintelor tari, omul este un semi-analfabet!
2
5
dar ce limbaj de mahala utilizeaza presa constanteana mai nou.. pentru cateva cuvinte in care nu ati avut bunul simt sa bagati macar un asterix, unlike si unfollow.. injurati in continuare, ca adevarati formatori de opinie.
2
2
Sa ti iau famila in PULA !
1
6
Nici acolo nu ii doare.. Noi suntem slugi la stat si ei se consodera ...patroni ! Am fost avocat si stiu ce spun , sunt pensionar si ma doare ca poate s eu am avut aceste momente grele ! Tine-te bine ... !
9
0
sa nu dea domnul sa ajungeti pe acolo, veniti cu o intrebare si plecati cu 3, nimeni nu stie sa va indrume si va plimba din etaj in etaj. Babele si calculatorul, angajati personal tanar care se misca repede, care are habar, lasati la vatra pe plictisitele alea depasite.
6
0
La muie ba functionari care nu puneti in aplicare legea.Acest avocat se mira de studiile analfabetilor!!! Da analfabetii au studii la zi,au primit note de trecere an dupa an doar ptr prezenta.La fel si ptr licenta.Faceti ceva si descoperiti analfabetii astia.Au note mari la bac si la facultate s-au tarat ca ramele pe shpagi la profesori.Profesorii universitari sunt de bagat la puscarie.Ei trebuiau sa sesizeze primii nivelul studentilor la clasa fata de mediile de la bac.Trebuie o comisie care sa anuleze multe licente in Ro care iata ce urmari aduc in societate.Doar ca sa aiba niste lepre job.
12
0
felicitari!!din pacate,sigur o sa aiba probleme cu sistemul.n-ar fi rau ca in loc de vorbe-injuraturi-sa luam ca popor si alte masuri mai energice.la noi nu exista onoare si demnitate in randurile politrucilor,deci cu vorbe si mistouri nu se va schimba absolut nimic.proverbul cu ursul merge cainii latra e perfect adevarat.
10
0
are dreptate . Si la mangalia la Fisc sunt numai bivolite cu privirea tampa. Cand le ceri socoteala si le spui legea care prevede se uita una la alta si se adreseaza uneia mai in varsta . Vai mama lor. CRED CA AU DAT NUMAI PROBA ORALA.
23
1
Popor de muisti.....stati toata ziua cu muia in gura
11
7
Sunt unii prin anaf care isi bat joc de oameni, din prostie, din durere in p..a, de iti vi a sa i scupi in ochi, mai ales pe cucoanele de la ghisee.... Multa suparare a acumulat omul de s a exprimat in stilul asta. Mai bine s ar face o verificare si daca omul are dreptate ...marele anafist sa fie dat afara si cu un sut in fund, iar daca contribuabilul nu are dreptate sa i se dea o amenda cat casa scanteii. Tara de caca
28
0
Dragnea si tot psdu muie psd
17
6
Pai trebuie sa stii cu cine vorbesti. Cand animalele nu reactioneaza e vocabularul potrivit. Deci muie dragnea,muie pesede !!!
26
8
Ce bovina a scris aest articol..? Halal de masa si tasu, sa le dea sa citeasca.
5
24
asa ceva??? cum poate sa vb asa in adrese oficiale un avocat???!!!!!
13
19
Hai ca m-am distrat cu epistola... apoi m-am intristat si mi-a revenit starea de greata pe care o am cand ma gandesc la bugetari...
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218