REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

INCREDIBIL! DIRECTORUL Şcolii nr. 30 s-a luat la bătaie cu un poliţist local!

INCREDIBIL! DIRECTORUL Şcolii nr. 30 s-a luat la bătaie cu un poliţist local!

Replica API 6 decembrie 2019 | 00:06 1811

'EXEMPLU' pentru elevi?!

'EXEMPLU' pentru elevi?!

Scene incredibile la Şcoala nr.30 din municipiul Constanţa, zona Flămânda! Miercuri, 4 octombrie, a fost apelat numărul 112, o femeie anunţând că, în jurul orei 11.50, directorul şcolii ar fi fost agresat de poliţiştii locali care se aflau în misiune, în zona unităţii de învăţământ!

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii de la Secţia 3 au aflat că, în realitate, directorul şcolii a refuzat să se legitimeze atunci când poliţiştii locali i-au cerut acest lucru. Motivul pentru care poliţiştii locali se aflau la faţa locului erau maşinile parcate neregulamentar, între care şi cea a directorului Sorin Cernăianu. Pe lângă refuzul de a se legitima, Cernăianu l-ar fi lovit pe unul dintre poliţiştii locali cu palma peste faţă, fiindu-i smulşi ochelarii de vedere, care au fost distruşi.

La rândul său, Cernăianu a susţinut că poliţistul local l-ar fi strâns de gât când a încercat să îl scoată din maşină.

Poliţistul local a depus plângere penală. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce eu ca si profesor nu am unde sa parchez ?! Cum se face totusi ca fix Domnul Director sa fie prins ca cel care a parcat neregulamentar ?! Dar zilnic sunt zeci de masini parcate neregulamentar in jurul acelei ore si scolii ?! Nici un profesor nu ridica mana ! Totul a fost premeditat ! 100% !
0
0
Aceste lucruri au fost premeditate: popici peste tot fara locuri de parcare si cateii comunitari sa aplice amenzi. Salarii grosolane luate de pe urma noastea a celor care achitam impozite taxe si amenzi pentru parcari neregulamentare. Fatalau isi trimite zilnic cateii comunirari pe strazi .
3
0
Invatati sa scrieti corect gramatical in primul rand! Cu identitate falsa, toti sunteti superiori, in realitate, ori sunteti morti de foame, ori frustrati, ori 4 clase absolvite cu greu! Sa ajungeti si voi ca Cernaianu si dupa va puteti permite sa trageti concluzii!
5
5
Da , asta e tara in care traim! Copiii care au asistat la scena o sa il aibe ca model! Bun exemplu, demn de urmat! La Murfatlar cu tine Sorine, dar nu ca director ci ca un golan!!
6
9
Asta este jungla machidonilor.
3
5
Mustaciosul are talente de smecher,ii place smecheria se vede si el vreun cel putin Castellano!Stai cuminte mai Nea Profesor de Sport ca degeaba te baga lumea in seama pe la Pro Europeni ca uite iti iei grade!Maine-pomimaine te duci in Complex la Flamanda sa iei taxe de protectie de pe la magazine plus Delfinul!Stai cuminte Mustata ca esti doar director de scoala generala nu la Apple si nici la Tesla
6
6
Terminati cu tampeniile de genul "nu sunt locuri de parcare" ., "faceti locuri de parcare". Daca nu sunt locuri de parcare in zona: NU PARCATI. E simplu ghertoi nenorociti.
12
3
desfiintati politia locala
18
7
Nu vede pe Soveja la Megagym cum sunt parcate masinile pe prima banda? De ce aici nu se iau masuri?
14
3
Iata, nivelul unui director de scoala la anul 2020!!
9
12
Politistii locali sa vada mai intai ca in zona lipsesc parcarile si dupa aceea sa se infoaie la proprietarii de masini.
23
7
Noul inspector scolar general trebuie sa verifice serios activitatea acestui individ, si mai ales cum a ajuns director la 30 dupa ce a taiat-o de la Murfatlar unde devenise celebru pentru handraleala cu.... colega! Se stie in tot judetul cine este acest Cernaianu!
7
7
fac cei din politia locala. Aplicati legea indiferent de pozitia nesimtitului. Sunt o gramada de mitocani care nu respecta nicio regula.
15
10
Pe tiganul asta de cernaianu eu l-am pus director. Sc 30 este scoala noastra makidoneasca. La fel este si colegiul national makidonesc borat adica CNMB sau cum spuneti voi liceul mircea. Am distrus tot in constanta.
14
10
bine sorin! multumesc ca imi faci loc sa vin eu directoare la 30!
7
5
Libertatea de exprimare permite tuturor incultilor si agramatillor sa-si etaleze ineptiile dovedind tuturor ca prostia umana nu are limite. Nu poti sa te superi pe unii pe care evolutia le-a netezit circumvolutiunile creierelor. Au vocabularul si gandirea limitata.
7
2
Nu vedeti ce aberatie,isi atribuie titulatura de politisti iar cand este groasa apeleaza la 112! Si mai latra unii ca toti sunt licentiati,in ce? Facultatea de Politie Locala din cadrul Universitatii Ovidius,o ramura care nu se afla decat la Constanta si care dupa absolvire nu poti face nimic cu ea,decat sa fii politist local! Hai sa fim seriosi cu licentiatii care mai au ca materii in cadrul programei de invatamant si penal sau procesual iar ei nici macar nu au atributii in acest sens! Aceasta politie locala politica a inceput deja sa exagereze,plangeri la parchet!
16
5
Merge ti pe Jo's, in dreptul fiecarei scoli este blocat traficul, la terminarea cursurilor traficul este blocat, prost sunt invatati, intra cu masina pana in curte a scoli daca sar putea!
14
2
Mai semianalfabetule , 90% dintre politistii locali sunt licentiati ! Iar tu esti un tigan infractor !
10
21
Astia nus politai comunitari ,sant tot gardieni publici,
21
8
Ce sa mai vorbim de educatie... Un mitocan care are impresia ca functia ii permite un anumit grad de nesimtire.
12
2
Muie cu cacat gardienilor publici! Analfabetilor , de la 1 ianuarie o sa sugeti pula prin intersectii , pe jos . Ti.ai draqu de lichele analfabete , la munca ba pramatiilor nu la moca din buzunarele noastre , analfabetilor!!
21
10
Fix unde vrea pula lui are voie sa parcheze, iar gardianul public are dreptul sa-i suga ula.
13
15
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
5
4
Sc 30 a fost o scoala de elita, cu directoare ca D-na Calu si D-na Mocanu. Dar acum vad ca s-a manelizat aceasta scoala. Si ce profesori avea pe vremuri : Iliescu la romana, Toma si Mocanu la matematica, Popescu la fizica, frumoasa prof Rosculet la franceza si multi alti profi de mult uitati. Profesori adevarati, nu panarame batause ca acum !
17
4
Domnul director nu consumase nimic? Incerca sa-i spuna ca este prieten cu seful lui si ala nu a inteles!
19
4
ne-ai obosit cumetre acelasi comentariu
20
8
Desfintati politia locala, niste paznici fara studii de politisti, platiti din buget local... Avem politie nationala cu tineri absolventi de studii in domeniu.
36
19
E din gasca lor, vai de capul politistului caci dnul director are spatele lat si e rosu din cap pana in picioare
18
9
Unde sa parcam in orasul CONSTANTA???? Cum este posibil sa platim taxe si impozite si sa platim parcarile, domnule primar????? RUSINE! Scoateti taxa pe parcari!!!
37
9
IES DE PE BANCI DOAR MINISTRII, DAU MACHIDONI LA SPAGA LA GREU, ALTII ISI FAC MUTATIE IN ZONA SA POATA SA IASA MINISTRU COPILU
25
9
Directorul are voie sa parcheze unde vrea pla lui !
16
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218