REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Incredibil! Dosarul lui Chioaru, luat de la capăt. Se aşteaptă decesul victimei?

Incredibil! Dosarul lui Chioaru, luat de la capăt. Se aşteaptă decesul victimei?

Replica API 6 februarie 2013 | 00:00 330

Pensionarul, verificat dacă nu cumva i-a crescut piciorul la loc, după accidentul din 2010

Pensionarul, verificat dacă nu cumva i-a crescut piciorul la loc, după accidentul din 2010

Dreptatea se face, în România, pe ochi frumoşi, tinereţe şi buzunare doldora de bani? Aceasta este întrebarea ce nu-i dă pace lui Gheorghe Chioaru, bărbatul care a rămas schingiuit pe viaţă în urma unui accident rutier produs de Anastasia Tănase, în anul 2010. La peste doi ani de la accident, situaţia încă nu este rezolvată, totul bătând pasul pe loc!

După îndelungi anchete, strămutări de dosare de la Constanţa, la Bucureşti, avea să se dea un verdict, şi anume că Anastasia Tănase se face vinovată de producerea accidentului în care vârstnicul, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, şi-a pierdut un picior, în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Izbânda nu a durat prea mult, în vara lui 2012 dosarul fiind declarat nul din cauza numerelor de înregistrare, dar şi a procurorului de caz, care s-a pensionat. De atunci, toate-s la fel, nimic schimbat, dosarul zace, iar timpul trece. "Ambele dosare au fost anulate, iar noul procuror a luat-o de la început. Noutăţi nu sunt, de atunci zace la Procuratura Generală, aşteaptă să treacă timpul, să moară "pacientul", să-şi termine fata facultatea, pentru că e la Drept, parcă ultimul an", a declarat, pentru "Replica", Gheorghe Chioaru, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Potrivit acestuia, s-a mai prezentat o singură dată pentru a da declaraţii, după care, culmea!, a fost chemat la medicina legală. "Am fost chemat la Institutul Naţional de Medicină Legală, mi s-a dat negaţie, adică nu mi-a crescut piciorul la loc şi acum stau şi aştept. Nici măcar nu a început ancheta criminalistică, urmează... Probabil că până în vară, sau toamnă, să trimită dosarul la Judecătorie", a mai spus Chioaru. Reamintim că în luna august 2010, una din prezenţele obişnuite ale lumii mondene din Constanţa, o tânără în vârstă de 18 ani, a provocat un grav accident de circulaţie pe bulevardul Ferdinand, în faţa Teatrului Fantasio. Simona Anastasia Tănase, născută pe 6 decembrie 1991, se afla la volanul bolidului său BMW X6, cu număr de înmatriculare B 18 EKE, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall spre strada Traian. La intersecţia cu Ferdinand, tânăra începătoare a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit în plin o altă maşină de teren, marca Hyundai, cu numărul de înmatriculare B 73 UBE, la volanul căreia se afla Florentina Dicu, de 23 de ani. În urma impactului, Hyundai-ul a fost proiectat pe o distanţă de 10 metri, în peretele unui imobil, iar BMW-ul a ajuns pe treptele Teatrului Fantasio. Din nefericire, bolidul condus de Anastasia a lovit şi un pieton, care traversa regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Este vorba despre Gheorghe Chioaru, de 71 de ani, din Constanţa. Lovitura a fost atât de puternică, încât maşina Simonei Anastasia Tănase i-a secţionat bătrânului un picior.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367