REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

INCREDIBIL Emmanuel Macron propune măsuri similare cu ale PSD pentru Franța, în plin RĂZBOI CIVIL: Ce pact face cu vestele galbene

INCREDIBIL Emmanuel Macron propune măsuri similare cu ale PSD pentru Franța, în plin RĂZBOI CIVIL: Ce pact face cu vestele galbene

Replica API 10 decembrie 2018 | 00:00 262

Președintele Emmanuel Macron s-a adresat, luni seară, poporului francez, după demonstraţiile violente ale protestatarilor antiguvernamentali "vestele galbene" care au continuat la Paris şi în mai multe oraşe din ţară pentru al patrulea weekend consecutiv. Macron a admis, luni seară, că există o stare de nemulţumire împărtăşită de numeroţi cetăţeni, dar a denunţat comportamentul "iresponsabil" al protestatarilor violenţi şi a decretat "starea de urgenţă socială şi economică", conform stiripesurse.ro.

Liderul de la Paris a promis creșteri de salarii și a cerut, la fel ca PSD, ca marile companii internaționale să plătească impozitul pe venit în Franța.

”Salariul minim va crește cu 100 de euro, fără ca angajatorii să plătească în plus. Angajatorii vor putea acorda prime fără a plăti impozite la ele. Pensionarii cu mai puțin de 2.000 de euro pe lună vor beneficia de anumite avantaje. Firmele care fac profit în Franța trebuie să plătească aici impozitul pe profit. Trebuie să facem o reformă profundă a statului.”, a spus Emmanuel Macron.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand se taiau salarii cu 25 la suta, cand benzina era aproape 7 lei, cand se inchideau spitale si tva crestea de la 19 la 24 la suta unde erati? furati cot la cot cu basaul, de aia nu va place acum!
2
5
... si poponautul asta casatorit cu baba aia...!
3
4
Mai stiu eu pe unu care a vrut sa mai dea 100 de lei la salariu. Macron crede ca a scapat. Inseamna ca nu-si cunoaste concetatenii.Dar sa revenim la hotii nostri. Muie dragnea, muie pesede !!!
8
5
Asadar regina maria a exterminat familii de romani trimitand peste 350.000 de barbati la macel in razboi pt a pastra tara cu romani si acum pamantul tarii tot se va umple de barbari.Cui a folosit razboiul? reginei maria pt ca nu se stie cata bogatie a scos ea din tara atunci. Bravo istorie! Sa faceti cat mai multe statui reginei mariA.
10
8
Bai gurnalistule in a-si plati multinationalele impozitele unde la realizeaza, in cazul nostru in Romania? Idiot sinistru.
4
1
Romania hiria closca si crisan pe ei mama lor de pesedei
9
6
Macron e un tampit care a luat de la oamenii de rand muncitori si a dat imigrantilor puturosi. Adica un rahat cu 3 neuroni arab sau african castiga fara sa munceasca aproape la fel cat un alb angajat. Exact asa va fi si la noi pentru ca actuala clasa politica a semnat pactul pentru imigratie de la Maroc. klaun bula iohannis e un tembel care condamna Romania la tiganizare si vandalism.
11
7
Bravo PSD bravo PSD singurul partid care tine la popor
11
21

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369