REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

INCREDIBIL! Gabriel Oprea revine în politică

INCREDIBIL! Gabriel Oprea revine în politică

Replica API 20 noiembrie 2017 | 11:17 455

Gabriel Oprea, preşedintele fondator al UNPR, revine în politică. Anunțul a fost făcut de secretarul general al partidului, Nuţu Flonta.

UNPR a fuzionat cu PMP, dar n-a fost încă desfiinţat printr-o hotărâre judecătorească. Acum, partidul organizează o serie de alegeri în filiale, iar șefia organizației din Brăila a fost câștigată de Mariana Nistor, informează Adevărul, citat de b1.ro

”Transmit pe această cale că UNPR a fost şi rămâne un partid politic de sine stătător, care fără îndoială a oferit stabilitate şi predictibilitate în toate coaliţiile din care a făcut parte. UNPR şi-a propus să revitalizeze toate organizaţiile judeţene, pentru a da un nou suflu tuturor membrilor şi simpatizanţilor care au crezut şi încă mai cred în acest proiect politic", a declarat Nuţu Fonta. „Domnul Gabriel Oprea a fost mereu un partener politic serios, care şi-a respectat de fiecare dată cuvântul, punând pe primul loc stabilitatea ţării. Domnul Oprea va reveni în politică, cu mai mult elan şi putere de muncă (...)”, a mai spus Nuţu Fonta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vad de ce se mira lumea. Basescu a facut cam tot ce se putea face rau pentru Romania si totusi a fost votat doua mandate ca ditai presedintele tarii,ca apoi dupa toate mizeriile sa aiba partidul ala cacatel PMP si azi sa dea sfaturi cu tupeu pe la teveuri. Si alti mizerabili sunt in politica,si ce daca? Poporul ii voteaza cu micul in bot si berea in nas sau pur si simplu cu bale in coltul gurii. Avem ce alegem,ne alegem cu ce fac nasoii aia,cica ,,demnitari''.
2
4
Balalau stupid personajul de trista amintire.gabriel nu oprea cu coloana oficiala gigina murea.
6
2
Ce mai vreti mai ? Tineti-va bine , luati aspacardin, sa vedeti taxe si impozite de la 1 ianuarie 2018. Vai de poola noastra. Sa-i pupati in cur, cu poola, pe alesi locali vare au aprobat noile impozite si taxe !
6
1
cat poti fi de nesimtit??????
13
1
acesti indivizi nu au mama, nu au tata, de constiinta nu se poate discuta, asa ceva nu au avut niciodata , singura lor grija este aceea de a fura , ce se mai poate fura. Niste hoti , niste golani ce s-au crezut dumnezei, nici faptul ca, din orgoliul si imbuibarea ta, ingropi un tanar, nu te opreste de la ninic. Cu asa nimicuri, nu vom ajunge nicaieri, poporul este cel ce suferadin lipsa multor neajunsuri provocate si adancite de acesti nenorociti. IN PUSCARIE CU TOTI
16
1
Sa mai stea pe acasa vreo 50 ani
13
1
S-a operat, e domnisoara... deci locul lui este in politica! Asa fac curvele!
15
1
furam pentru interesu national.
12
1
F bine ca revine, PNL nu are vlaga iar Oprea va pune frana penalilor Dragnea si Tariceanu. Cat priveste tragicul accident, a fost un cumul de factori in care neglijenta celor care nu au presemnalizat groapa a fost criminala. Oprea a comis un abuz, dar sa nu uitam ca era ministru de interne si, chiar daca nu erau motive, putea folosi escorta. Sunt primari si consilieri sau directorasi care, protejati de psd, comit abuzuri cu mult mai grave. Tragedia a venit pe fondul unor mari emotii, iar Oprea trebuia sa se suspende pe durata anchetei iar totul ar fi fost ok. Revenind,UNPR va fi dur cu psd
1
20
Fiecare isi primeste ceaa ce merita !!!!!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367