REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Incredibil! Hoții au dat atacul la mănăstirea Colilia pentru a doua oară!

Incredibil! Hoții au dat atacul la mănăstirea Colilia pentru a doua oară!

Replica API 3 noiembrie 2017 | 12:49 387

Hoții au ”vizitat” mănăstirea Colilia din județul Constanța pentru a doua oară, sustrăgând și ultimul generator. Prin urmare, măicuțele au rămas în frig și în beznă, motiv pentru care Carmen Lungu, șefa Crucii Roșii din Constanța, a făcut un apel umanitar.

”Acum câteva zile vă ceream ajutorul pentru măicuțele de la Mănăstirea Colilia deoarece au intrat hoții și le-au furat două generatoare. Mai aveau unul care consuma foarte mult și îl foloseau rar, acum de nevoie l-au folosit pe el..., dar astă noapte hoții au lovit din nou. Au luat și ultima sursă. Am fost astăzi acolo ( joi, 2 noiembrie – n.r.) să le duc bănuții strânși, nu au fost foarte mulți, dar au fost dăruiți cu dragoste pentru ele, vă mulțumește Maica Stareță tuturor. Am plecat cu sufletul greu, dacă hoții nu au nici Dumnezeu, ce pretenții să mai emitem noi? La câți s-au eliberat, ferească sfântul. Oricum, au nevoie de ajutor in continuare, stau în frig și întuneric”, este mesajul postat de Carmen Lungu. Amintim și faptul că mănăstirea Colilia, din localitatea Colelia, Cogealac, a fost ”călcată” de hoți și în noaptea de 23 spre 24 octombrie anul curent. Aceștia au furat două generatoare electrice. Oamenii legii au declanșat cercetările și au deja un cerc de suspecți.

Citește și: FURT la o mănăstire din Constanța!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei lasa ca manastirile sunt sugative de bani pt traiul altora. Cei ce le pastoresc, nu ajuta cu nimic enoriasii
1
0
Au furat apa sfintita?
1
0
La casa cui va are, n u la cersit ! Sunt atati furati si nu se mai plang, voi, v ati invatat la danii c erseli precum IPS di la Gheorghiteni
2
1
Ce cauta niste ,,maicute'' in camp , in conditiile in care acolo culturi de palante ar fi trebuit sa fie , nu ghicitoare si nici vanzatoare de iluzii ... Muierile astea lasate de barbati , ori se fac parasute , ori calugarite si in detrimentul suprafetelor cultivate , sau al trotuarelor din intersectii ! Astea din poveste au fost hranite de primari mafioti si de fraieri pravoslavnici . A se vedea ca printre pravoslavnici se afla si smenari care le usureaza pe oitzele Spagoveanului de caldura masinilor , dar le apropie de mantuire , cu fiece clipa ce repede trece ...
3
2
zburda tudoreii prin tara! se fura la greu!
7
0
Consecintele modificarii legii cu privire la detinuti. Felicitari guvernantilor! Poate vor ajunge si ei sa se bucure de modificarile legii pt detinuti, macar sa nu le para rau ca au facut o asa mare bucurie romanilor cinstiti.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218