REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

INCREDIBIL! Locatarii blocurilor de pe strada Perlei acuză că sunt sabotaţi de dezvoltatori

INCREDIBIL! Locatarii blocurilor de pe strada Perlei acuză că sunt sabotaţi de dezvoltatori

Replica API 12 decembrie 2016 | 00:00 528

Surpinşi umblând la aparatura montată de ENEL

Surpinşi umblând la aparatura montată de ENEL

După ce au suferit cel puţin un an şi jumătate din cauza lipsei condiţiilor pentru un trai decent, locatarii blocurilor situate pe strada Perlei din Constanţa, din zona Campus Ovidius, susţin că sunt în continuare terorizaţi de dezvoltatori! După ce în urma unui demers făcut de locatari la sediul ENEL, în scopul soluţionării problemei curentului electric furnizat în regim de organizare de şantier, reprezentanţii furnizorului de energie electrică au răspuns pozitiv cerinţelor acestora şi i-au racordat în regim normal la curent electric în cursul zilei de marţi, 6 decembrie 2016. Însă, imediat după acest gest, a venit surpriza! Câteva persoane au încercat să umble la aparatura montată de ENEL.

Dezvoltatorii blocurilor C1, C2 şi C3, situate pe strada Perlei din Constanţa, nu se lasă! Câţiva locatari ai blocurilor afirmă că doi dintre dezvoltatori au intenţionat să îi saboteze! Potrivit relatărilor unor persoane care au cumpărat apartamente în imobilele cu pricina, „oamenii” lui Cristian-Nicolae Nicola, dezvoltatorul principal, au fost surprinşi în timp ce umblau la aparatura montată de ENEL. Este vorba despre unul dintre asociaţi, Petrică Albu precum şi despre „angajatul” lui Cristian-Nicolae Nicola, locatarul Piţigoi Crăciun, reclamă oamenii. Respectivii au fost surprinşi de locatari în seara zilei de 6 decembrie a.c. în timp ce încercau să deschidă căsuţele ENEL.

„Totul s-a întâmplat la ora 22.42, când i-am fotografiat pe cei doi, respectiv Piţigoi Crăciun, omul dezvoltatorului, şi Petrică Albu, unul dintre cei trei dezvoltatori, care au vrut să saboteze lucrarea ENEL-ului. Am sunat la poliţie pentru a face o sesizare, oamenii legii au venit la faţa locului, însă ne-au declarat că nu pot face nimic în acest sens. Ne-au recomandat să sesizăm telefonic reprezentanţii ENEL”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Filip Nicoleta, locatară a unuia dintre blocurile în caz. Locatarii s-au mobilizat şi au contactat reprezentanţii ENEL. „Am făcut o sesizare telefonică către ENEL Bucureşti, la departamentul Fraude şi conflict de interese, iar în cursul zilei de 7 decembrie am făcut plângere scrisă la ENEL Constanţa, cu pozele făcute în acea seară, cele în care i-am suprins pe cei doi indivizi în fapt”, ne-a mai precizat Nicoleta Filip.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614