REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Incredibil pe cine propune ALDE să fie subprefect la Constanţa!

Incredibil pe cine propune ALDE să fie subprefect la Constanţa!

Replica API 27 martie 2017 | 00:40 973

Trimis la plimbare de PSD, pentru că nu mai corespundea, „recuperat” de ALDE la locale

Trimis la plimbare de PSD, pentru că nu mai corespundea, „recuperat” de ALDE la locale

Valer Iosif Mureşan

Războiul dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, cei doi copreşedinţi ai ALDE, nu are legătură cu principii. E lupta pentru funcţii. Şi nu doar cele din partid, ci şi posturile care se împart la momentul actual în structura guvernului şi la nivelul instituţiilor deconcentrate, consilii de administraţie etc.

Dan Jeacă

La nivelul judeţului Constanţa, scindarea ALDE l-a poziţionat pe deputatul Mircea Banias (preşedinte al organizaţiei judeţene, provenit din fostul PC al lui Daniel Constantin) în opoziţie cu interesele lui Jean Paul Tucan (apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu) & Co. Şi, dacă tot vorbim despre lupta pentru funcţii, amintim că, momentan, judeţul Constanţa are acelaşi prefect, spre nemulţumirea social-democraţilor, dar şi a reprezentanţilor ALDE (indiferent de gruparea din care fac parte).

Dar, nici nu ar putea fi schimbat prefectul şi nici subprefecţi noi nu pot fi numiţi atâta timp cât nici în PSD nu se înţeleg anumite tabere pe acest subiect, la fel - nici în ALDE. Numele celor vehiculaţi pentru posturile de prefect ori subprefecţi: Ovidiu Brăiloiu, Lucian Lungoci etc. (din partea PSD) şi... Dan Jeacă (ALDE). Cum se văd acum lucrurile după ce războiul din ALDE a explodat? „Dan Jeacă e out. Era propunerea lui Mircea Banias, aşa că uitaţi de el. Nu va fi el subprefect, urmează să stabilim în curând persoana”, a declarat o sursă din cadrul ALDE – „aripa” lui Tucan.

Contactat de „Replica” de Constanţa, Jean Paul Tucan a spus că „organizaţia va decide propunerea” pentru postul de subprefect, însă a adăugat că, din câte ştie el, este vorba despre – surpriză! – Valer Iosif Mureşan, fost primar al comunei Kogălniceanu, „un om cu experienţă”. Propunerea a fost confirmată şi de Daniel Learciu. Interesantă decizia echipei Learciu - Tucan & Co., şi spunem asta pentru că, înainte de alegerile de la locale, Mureşan părăsea Partidul Social Democrat! El pierduse alegerile în faţa Ancuţei Belu, dar insista să candideze din nou, moment în care conducerea PSD i-a spus „pas”. Rănit în orgoliu, Mureşan a plecat la ALDE, pentru a candida din nou, deşi avea o problemă legată de un proces privind incompatibilitatea.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/stroe-la-kogalniceanu-pnl-are-o-echipa-mai-buna-decat-psd-245136/

http://www.replicaonline.ro/alde-si-psd-constanta-pe-punctul-de-a-incepe-ciolaniada-impartirea-functiilor-proportie-de-1-la-7-305246/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa i sugeti pula lui muresan si ,,coafezei,,frustratii dracului...Vivi esti invidioasa ca nu te a futut si pe tine?ce treaba are numirea cu viata personala INFECTOOO?distrugeti vietile oamenilor, cu politica voastra de kkt...lua-va-ar dracu de politicieni pupincuristi,hoti si retardati!sa ti dau la muie zdreanta de vivi!
0
0
Teseleanu prefect! E cel mai potrivit! Cel mai pregatit pentru aceasta functie. Restul sunt pupincuristi....ai PSD, care nu vor aduca decat deservicii judetului si partidului care-I sustin
0
1
Om de valoare o persoana cu dubla personalitate.un afemeiat care are copil cu o coafeza:vai de mama lui! In campania electorala de primar a cazut beat de pe bicicleta rupandu-si mana....mai bine isi rupea capul
8
2
Astia au transfoemat judetul intr-un SRL ,unde negociaza posturile ca la piata.La astia de la ciuma rosie ma refer!
9
1
Un om de omenie un mare pilot um foarte bun primar . Alegerile locale de la mihail Kogalniceanu au fost castigate de Anka Belu prin mita electorala .
11
9
E clar ca partidul alde nu au oameni....de au ajuns sa propuna un om lipsit de bun'simt ,om cu o cruzime de nedescris...un alccolist care a vatamat o femeie din localitatea nicolae balcesc....lasand-o plina de sange pe trecere de pietoni...el dand bir cu fugiti! Rusine....cautati pe portal just constanta...deja s-a demarat in proces in aceasta privinta
10
4
Aveti probleme , nu aveti jupan la prefectura , scotociti printre machedonimea din organizatii si veti gasi oameni de valoare.Mai buni , fara vicii si prihana nu veti gasi de cat la aceasta specie politica ?
4
4
din cauza unor propuneri si probabil numiri pe genunchi de oameni fara viziune si experienta a ajuns Constanta cum este
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367