REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

INCREDIBIL! REZULTATUL LICITAŢIEI PENTRU RESTAURAREA CAZINOULUI A FOST CONTESTAT!

INCREDIBIL! REZULTATUL LICITAŢIEI PENTRU RESTAURAREA CAZINOULUI A FOST CONTESTAT!

Replica API 14 septembrie 2019 | 00:12 913

În ultima zi în care se putea face acest lucru,

În ultima zi în care se putea face acest lucru,

Veşti extrem de proaste pentru municipiul Constanţa! Vineri, 13 septembrie, în ultima zi în care puteau fi depuse contestaţii în cadrul licitaţiei de atribuire a lucrărilor pentru consolidarea Cazinoului, s-a produs inconvenientul. Unul dintre participanţii la licitaţie a contestat rezultatul.

Reamintim că, în luna iulie, Compania Naţională de Investiţii a dechis ofertele depuse pentru consolidarea şi restaurarea acestui obiectiv important pentru constănţeni şi pentru litoralul românesc. La licitaţie au depus oferte următoarele asocieri de firme: 1. Asociere SC Eldiclau SRL (lider de asociere) & Telekom România Mobile Communications SA& Research Consorzio Stabile Societa Consortile A SRL & Implex Romcatel Cercetare Proiectare SA şi subcontractanţii Hoiura Electro Construct SRL, Facility Instal SRL şi Helinick SRL; 2. Asociere Aedificia Carpaţi SA (lider de asociere) & SC Remon Proiect SRL & SC Profesional Construct Proiectare SRL& SC Tehnoinstal SRL şi subcontractantul - Schindler România SRL; 3. Asociere SC Construcţii Erbaşu SA (lider de asociere) & SC Concas SA & SC Euras SRL & SC Polarh Design SRL.

Contractul a fost adjudecat de Asociere Aedificia Carpaţi SA, însă vineri, 13 septembrie, rezultatul a fost contestat! Situaţia nu face decât să îngreuneze, a nu-mai-ţinem-minte câta oară, procesul de readucere a simbolului Constanţei, Cazinoul, la starea binemeritată: consolidat şi restaurat! Vom asista, aşadar, în continuare, la degradarea clădirii.

UPDATE:

Firma care a contestat este SC Eldiclau SRL.

Vom reveni cu detalii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nemernicii care au contestat licitatia ar trebui jupuiti de vii. Ii intereseaza numai inbogatirea personala nu si conservarea si restaurarea cladirilor monumentale ale Constantei.
0
1
Il inteleg pe baiatul de mai jos : firma de telefoane , escroci olteni si macaronari hoti . Ce mai asociere ! Daca il cautam bine pe eldiclau , are oferta depusa si la aeroportul de la craiova !
1
0
Bai dar tara asta, ministerul culturii, nu poate face si ei o treaba buna , fara sa mai imparta spaga la atatea burti umflate! Bani europeni, un proiect bun din care stim ca nu se poate fura, nu poate primarul asta sa demareze!! Numai si numai sa furam, sa facem treaba de mantuiala si nimeni sa nu te-ntrebe ce-ai facut cu atata banet...Nu v-ajunge cat ati furat..cat ne-ati furat!!!
1
0
N-au fost in stare sa modifice aceasta lege de rahat si se lamenteaza ca altii pun bete in roate.nu se inteleg la spagi de 30 de ani, e posibil? A avut dreptate baiatul ala cind a zis ca astia nu vor fi in stare nici sa varuiasca cit s-a construit inainte.Spagari si incapabili. Cred ca aici nu e vorba numai de bani.Mai sint si alte dedesubturi.trebuie imputat tuturor celor care au avut Cazinoul in administrare si si-au batut joc. Uite, asta e tema adevarata pentru DNA.
7
0
Cine sunt baietii destepti din spatele SRL-ului care va executa lucrari de 5 milioane de euro pe Aeroportul International Timisoara? Printre clientii de top ,SRI, DIPI si Guvernul Romaniei . Copy -Paste de pe net , asta gasesti daca cauti aceasta firma . Oare se mai intreaba vreun prost cum au reusit sa conteste ?
8
0
Problema este alta ! Ce cauta o firma de telefoane si cablu tv sa reabiliteze un monument istoric ? Cate monumente a mai reabilitat eldiclau asta ? La timisoara au aparut poze cu el si dir aeroportului la cafea. La cta n are poze cu fagadau ? Sau poate cu cei care au facut proiectul ! Ca sigur ii cunoaste . Un rahat din craiova cu ceva intrari . Fratele lui tender
5
0
Daca va tot coiti cu uite legea, uite contestatia o sa ramina o ruina Cazinoul.Legea e proasta facuta de niste neica nimeni. Toate contestatiile se judeca cu celeritate de care judecatorii probabil ca nu cunostinta. Lalaiala pe fata. Lungeste-mi doamne boala...
4
0
Faceti frate un Lidl si un sens in locul lui..si scapam de o grija
14
4
cred ca orice constantean si-a putut da seama pana acum ca aceste contestatii sunt facute cu INTENTIE, ca daca nu se face contestatie trebuie demarate lucrarile, si cum nu se vrea si nu sunt bani se folosesc fel si fel de soparle. Dar chiar nu s-a intrebat nimeni oare ce s-ar fi intamplat daca nu se contesta, oare chiar porneau lucrarile? nu v-ati saturat de atatea minciuni?
16
1
nu sunt aiurea. Se stie cum se fac licitatiile in orasul Constanta. Cum apar bani de la buget sunt o gramada de hoti care vor cascavalul. Ia ziceti de ce nu se fac publice toate detaliile licitatiei ??? Ca banii sunt publici !!!
15
1
In momentul in care ai facut contestatie sa platesti si o cautiune de jumatate din valoarea licitatiei, cautiune care va fi restituita in momentul unei hotarari definitive favorabile contestatarului. Altfel cautiunea se pierde. Sa vedem atunci cati vor mai face contestatii aiurea.
18
1
Daca aceasta contestatie este neintemeiata, sa plateasca daune.
20
0
Pentru ca baietii astia de la guvernare inclusiv aproape desfiintatul ALDE nu au modificat legea achizitiilor. In UE nu cred ca e tot asa ca la noi.
17
0
Nu cunosc prea multe despre firme. Dar sunteti siguri ca licitatia nu a fost mangla si cei care au contestat nu au dreptate? La felul cum se fac licitatiile in Romanika ma astept la orice
9
5
fa ceva! Intra in greva foamei! Suntem alaturi de tine. Salveaza Cazinoul!
15
1
Cine sunt baietii destepti din spatele SRL-ului care va executa lucrari de 5 milioane de euro pe Aeroportul International Timisoara
14
1
Va spun eu cine a contestat. Suporterii tefeloazelor usr-ist-o securiste
12
22
in mod sigur au cotestayr niste rechini cu multe proptele care abia asteapta sa puna mana pe banuti si apoi luctrari de prosta calitate furaciuni cat cuprtinde se vor mai imbuiba inca nisdte regimente de binefacatori ca despre reabilitare o sa mai vedem
13
3
primare , fara frica , atribuie lucrarea si terminati circul .......
17
5
Se va darama sub ochii nostrii !
27
3
Cine a contestat ? Faceti o investigatie jurnalistica si vedeti cine e in spatele firmei
35
0
Extraordinar! Luati si mancati opozitie pe paine. Hai, mai comentati ceva. Spuneti ca nu e rea vointa, sabotaj.
24
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108