REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

INCREDIBIL! Și-a redeschis ‘ghereta’ din Eforie Nord, deși inspectorii OPC au închis-o din cauza MIZERIEI! VIDEO

INCREDIBIL! Și-a redeschis ‘ghereta’ din Eforie Nord, deși inspectorii OPC au închis-o din cauza MIZERIEI! VIDEO

Replica API 24 iulie 2018 | 01:39 295

Situație incredibilă la Eforie Nord! Un proprietar de unitate alimentară, amplasată în stațiunea Eforie Nord, a fost prins luni, 23 iulie a.c., de către inspectorii CJPC Constanța în timp ce continua să comercializeze produse, cu toate că fusese dispusă sistarea activităţii. Administratorul firmei fusese sancționat de comisarii CJPC pentru condițiile mizerabile în care își depozita și comercializa marfa.

Inspectorii CJPC Constanța efectuează acțiuni de verificare a agenților economici de pe litoralul românesc încă de la data de 1 mai 2018. Pe parcursul desfășurării acțiunilor de verificare, aceștia au sancționat și închis temporar, până la remediere, unele unități de alimentație publică din cauza condițiilor insalubre în care era preparată mâncarea pe care o consumau turiștii sosiți pe litoral, și nu numai. În acest caz s-a aflat și administratorul unității în caz, amplasată în Eforie Nord, chiar în stația de transport public, care a sfidat efectiv legea și și-a redeschis activitatea comercială deși îi era interzis acest drept. Inspectorii CJPC Constanța au decis închiderea temporară a ‘gheretei’ din cauza faptului că mâncarea (hamsie ș.a.) era preparată și depozitată în condiții de ‘boală curată’.

“Depistați din nou în plină activitate de “alimentație publica”, am dispus încheierea unui nou document pentru abateri repetate. A început un spectacol de circ în care, soțul administratorei s-a suit pe chioșc, amenințând ca se aruncă. Astăzi, vom încheia cel de al doilea act, în lipsă, deoarece administratorul a refuzat semnarea acestuia în momentul în care mi-am exprimat opinia cu privire la capacitatea dânsei de a analiza acte normative și pentru atitudinea acesteia și a soțului în fața unei autorități.”, a declarat directorul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța, Horia Constantinescu. De asemenea, potrivit directorului CJPC Constanța, bărbatul a adus injurii și a spart cântarul care era lipsit de verificare metrologică. În cele din urmă, soțul administratoarei a fost ‘săltat’ de oamenii legii.

În acest sens, administratorul firmei va fi sancționat conform legii pentru obstrucționare, repetarea contravenției și încălcarea măsurilor impuse.

Reamintim că unitatea de alimentație publică în caz a fost închisă în data de 3 iulie 2018 din cauza condițiilor insalubre, ilustrate mai jos.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e mizeria aia de langa LIDL? Sau unde dracu?
0
0
serban primarachele a luat spaga de la tiganul asta
3
0
Moarteeeee tzigan1lor
3
0
Dar alte controale nu servim in sezon estival ? Ca inainte de vara a taiat si a spanzurat tot. Acum pauza, mai gaseste cate un ratacit prin eforie. Nu are voie sa intre in mamaia pana nu se face planul financiar ? Sau toti din mamaia sunt drepti si cinstiti ?
3
0
Opc-ul poate mai are chef sa treaca pe la jegosu de iancu, la cora pe mirceal. Bucataru enache e zi de zi la post. Parca era inchis..cum se face ca functioneaza bine mersi?
4
0
Moarte tiganilor!!!!!!!!!!!!!!
8
0
normal ca s-a inervat omu... Doar daduse spaga !!!
5
3
Trebuie sa fii lipsit de creier sa mananci de la dzigani. Cea mai scarboasa rasa.
12
2
Nu a avut OPC niciodata sef mai tare dacat Constantinescu,spaima jegurilor de machidoni si tigani.....
15
2
Pe blonda care vorbea la telefon am futut_o in cur in clasa a 9
3
7
Horia treci si pe la patiseriile din TUZLA, nu au nimic sa astupe produsele..stau mustele gramada..
11
1
Bravo inspectorilor! Jeg si nesimtire asta era dugheana afaceristilor astora!
11
1
Pai asta e tigan care a ocupat abuziv spatiul respectiv. Mai si parcheaza anpulea pe banda de accelerare. Plm sa il arda ca e si nesimtit
17
3
Trebuia sa le canti ceva sau sa le faca sorata o muje hahahaha pestisoru de handel
2
5
OPC-ule mergi in supermaketuri si fa controale.Acolo e jale.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218