REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

INCREDIBIL! Sticle de apă și suc, ȚINUTE ÎN WC, la un magazin din Constanța - VIDEO

INCREDIBIL! Sticle de apă și suc, ȚINUTE ÎN WC, la un magazin din Constanța - VIDEO

Replica API 22 mai 2018 | 00:44 493

Putem spune că de când au început verificările dure la unitățile de alimentație publică în județul Constanța, parcă au fost văzute tot felul de cazuri. Iată că nu este așa! Într-un chioșc din municipiu, zona Far, lipit de restaurantul La Tamara, închis luni, 21 mai de către Protecția Consumatorilor, a fost găsit ceva de neimaginat! Băuturile non-alcoolice, apa și sucurile, erau ținute... în WC! Comisarii și-au pus mâinile în cap de îndată ce au văzut, iar după cum se poate observa în filmare, toaleta este cât se poate de funcțională.

Magazinul a fost închis temporar, urmând ca adminstratorul să se prezinte la sediul comisariatului pentru stabilirea măsurilor.

Printre altele, comisarii au constatat următoarele:

- neafișare CUI;

- neafișare aviz funcționare Primărie și program funcționare

- produse depozitate în WC sau afară

- produse fără data de expirare înscrisă (Bebeto 4 buc x 0.5 lei)

- rugină la chiuvetă, dale crăpate, produse depozitate pe jos

- ouă depozitate la temperatura camerei

- produse fără afișare preț

- fructe fără țară origine și categorie

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba prietene .... care e abuzul ? Au pus ei sucurile si apa in WC ? Mai bine nu comentai deloc da-re-n kkt de idiot.
0
1
Nu pot sa cred ca sunt depozitate in WC. Naiba mai calca in magazinul asta infect. Fereasca Dumnezeu. Cata nesimtire. O sa raspandesc stirea si filmarea in tot cartierul.
3
1
La restaurantul Integra nu calca domnii justitiari de la Protectia Consumatorului. Au fost sesizati ca se transporta gunoiul cu masina de marfa a restaurantului, ca se tin lazile cu legume langa pubelele de gunoi ... dar se pare ca legea se aplica doar la fraieri si saraci
7
0
La asa locuitori de joasa speta care traiesc in acest oras mizerabil si plin full de bisnitari asa servire dar ..ce vreti cozonac sau specialitati ca la paris ..sictir va meritati soarta ,,nu uitati sa votati sacosa k alimente si pe machidoni restul e desertaciune ..
9
0
Dub de aceea iti miroase gura de la sucul pe care ti l-au oferit prietenii tai cu caca si pipi pe el, depozitat in wc
4
0
Pai ce sa faci daca constantenii nu sunt in stare de nimic , stau in casa closca p oua , normal ca vin moldovenii si machedonii sa faca treaba . Cat dezpre comentariul cu titlul velcop am numai cuvinte de lauda ca are ochii agili . Plictiseala il determina sa stea numai pe geam toata ziulica si sa isi bage unghia in gat ca altora le merge mintea iar lui nu prea ... C sa faci unii pot altii nu . Sincer imi pare rau despre tine , dar ce sa faci soarta a fost mai cruda cu tine .
4
2
Pun pariu ca patronul e machedon sau moldovean
5
3
amenzi maxime si inchise definitiv astfel de cocioabe si sesizat parchetul si politia
12
2
M am abtinut cat am putut sa nu raspund tuturor frustratilor care nu au realizat nimic in viata asta si comenteaza ca sa nu adoarma. In primul rand as fi foarte curios sa te cunosc personal sa vad cum iti permiti sa comentezi la adresa personalului.Nu voi comenta la adresa controlului facut,personal cred ca este abuziv si as fi vrut sa fiu de fata, in calitatea mea de client al ambelor unitati,sa l intreb pe Dl Catani,inspectorul can can, daca are cunostinta ca poate fi tras la raspundere pentru comportamentul abuziv de care da dovada la controale.
5
14
Bine ca ai creier cald sa poti debita.
0
7
Magazinul de langa infectia de tamara se numeste velcop universal ,cumpara numai fara factura ,aduc marfa de la metro selgros fara factura absolut,cara pana si laptele si iaurtul fara masina de frig ,aduce fisu cu un polo,iar vanzatoarele alea au niste figuri de zici ca sunt patroane la auchan
11
3
cum mai au voie nesimtitii aia sa deschida iar frate? cum?
9
0
Desfiintati toate unitatile care fac asa ceva ! Rusine!
16
0
Mergeti si la marele restaurant Scoica Land Sa vedeti cum sunteti tratati de seful de sala Daca iam spus ca e rece pizza mi a replicat cu nonsalanta ca sa racit de la sos
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614