REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

INCREDIBIL! Un constănţean a făcut baie în mare, pe COD ROŞU de vreme rea

INCREDIBIL! Un constănţean a făcut baie în mare, pe COD ROŞU de vreme rea

Replica API 6 ianuarie 2017 | 00:59 443

În timp ce mulţi se luptau şi încă se luptă cu nămeţii, cu penele de curent şi aşa mai departe, un constănţean a demonstrat că... dacă vrea, poate! Aşa se face că a ieşit la o plimbare pe nisipul îngheţat, başca a făcut o mică baie în Marea Neagră, asta în timp ce autorităţile anunţau că a fost prelungit codul roşu de vreme rea!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la prea multa laba....
0
1
Nu ti.as lua identitatea nici de ar veni Apocalipsa. Dar ce sa faci si tu, incerci sa cauti scuze. Atentie la limbaj needucatule !
9
1
Bine Paul!
4
0
Este un tip care se da drept mine, Murphy si comenteza aiurea sa-i provoace pe alti idioti de aici care-mi aduc mie, Murphy original, tot felul de ineptii care mi-ar apartine mie. Pentru 02.52 ce sa-ti spun, esti un mare idiot care cred ca tocmai tu comentezi sub diminutivul Murphy pentru a-i enerva probabil pe altii. Deocamdata te enervezi doar pe tine, basinosule.Nu te mai baga in seama singur ca prostul !
2
8
chiar a murit?
3
3
Ce om ! In loc sa se pregateasca de viscol el face baiein mare !
4
1
La multi ani tuturor, de Noul An! Oameni buni, fara a avea ceva rau cu persoana din imagine, respectiv cu domnul Paul Dicu, va rog observati ca Paul Dicu de-abia daca isi uda chilotii. Asta nu este o "baie in mare". Acest aspect se vede destul de clar. Sa respectam limba romana. Este o mare diferenta intre ce face Paul Dicu si o baie in mare. Si, apropos, sunt persoane care fac cu adevarat baie in mare si pe o astfel de vreme, insa nu isi chema "prietenii" sa ii filmeze. La Paul Dicu se pare ca este deja un obicei sa se lase filmat si sa posteze imediat pe site-urile sale. La multi ani!
6
2
E Mongol , intra aproape zilnic in mare. Cautati pe fb Mongol sa vedeti filmarile .
2
1
Update ora 6:30 domnul din imagine a murit la Spitalul Judetean Constanta, din cauza unei vene plesnite la creier, pe baza hipotermiei, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Cel care a filmat a fost incadrat la complicitate. RIP Paul!
1
12
Ar fi fost banal daca nu comentai tu. Ma repet, trebuie sa ai o viata foarte plictisitoare. Si ne plictisesti si pe noi. Pentru Incredibil: nu cred ca exista vreo meserie pentru el. Un ospiciu i.ar folosi! Poate te vei opri intr.o zi din comentarii ma Murphy. Te stie lumea cum esti cu adevarat. Bye, amaratule!
12
2
Domnul are o forma fizica extraordinara, este instructor de arte martiale, in fiecare an face baie in marea inghetata. Este singurul roman care a rezistat la Maratonul nisipurilor Marathon des Sables in Sahara, peste doua sute km in sapte zile
7
2
Trebuia sa.i arate si fata sa stim de cine sa ne ferim pe strada
6
2
A pierdut un pariu, a inhalat o liniuta dar in situatii similare terminate tragic nu e cool sa dati vina pe ambulanta,Arafat, politicieni etc.!
0
4
Doamne fereste !!!
1
6
Bravo Uge mi bota
1
1
Era despina george
7
3
Ma mir cum de nu l-au urmat si altii. Ca de exemplu oligofrenul Murphy de mai jos, care vad ca este foarte activ si nu lasa niciun articol necomentat. Bravo Murphy, intr-o zi poate o sa-ti gasesti si tu o munca...asa...mai pe masura ta, daca exista.
16
3
Sigur era marele atlet constantean Ofiteru !
2
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218