REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

INCREDIBIL: un TIR-ist a lovit intenţionat o maşină pentru că... circula prea încet!

INCREDIBIL: un TIR-ist a lovit intenţionat o maşină pentru că... circula prea încet!

Replica API 9 septembrie 2015 | 00:03 200

Tamponare cu SCANDAL: „Nu eşti sănătos, eşti mare şmecher?”

Tamponare cu SCANDAL: „Nu eşti sănătos, eşti mare şmecher?”

Mai multe persoane s-au luat la ceartă, în plină stradă, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa. Din câte se pare, totul a pornit în urma unui accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Mai exact, un autotren ar fi lovit în mod intenţionat un autoturism întrucât se deplasa prea încet.

Liniştea serii de luni, 7 septembrie, a fost tulburată de mai multe persoane. Scandalul a izbucnit pe bulevardul Aurel Vlaicu în urma unui eveniment rutier. Mai exact, un autotren ar fi lovit, în mod intenţionat, un autoturism întrucât se deplasa mai încet. În urma coliziunii, şoferul maşinii şi pasagerul din dreapta faţă au hotărât să-şi facă dreptate. Astfel, aceştia au coborât pentru a-l trage la răspundere pe şoferul de TIR.

„Nu eşti sănătos, ai TIR, eşti mare şmecher? Te urci pe oameni? Eşti retardat, nu eşti sănătos?”, striga femeia, care era pasageră în autoturism, după care a început să-l înjure pe şoferul autotrenului. Nici acesta din urmă nu a lăsat lucrurile aşa, ajungându-se la îmbrânceli şi ameinţări cu moartea. Imaginile au fost surprinse de trecători.

Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat, au declanşat cercetările şi urmează să ia măsurile ce se impun imediat ce vor fi identificaţi şi depistaţi cei implicaţi în conflict. Aceştia riscă să se aleagă cu sancţiune şi dosar penal la Legea 61/1991, fiind vorba despre fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102