REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Incubator de afaceri pe terenul unor cunoscuţi afacerişti

Incubator de afaceri pe terenul unor cunoscuţi afacerişti

Replica API 13 iunie 2019 | 00:00 1518

Incubator de afaceri în Constanţa! SCMas Publishing & Partners SRL a obţinut certificatul de urbanism pentru construirea unui incubator de afaceri D+P+Mezanin+6E cu denumirea de "mast 711", amplasare reclamă luminoasă și totem, împrejmuire teren și organizare de șantier . Investiție va fi realizată în parteneriat cu SC Topocad Serv SRL. Terenul pe care va fi realizat proiectul aparţine lui Gheorghe Alexa, Ion Maticiuc, Ozghen Husein, Narcis Husein şi Enis Husein. Primul este fostul lider al Organizaţiei Constanţa a defunctului Partid Noua Generaţie, finul lui Gigi Becali. Ion Maticiuc este tatăl mondenului Codin, zis şi Poponeţ.

Incubatorul său de afaceri va fi o structură creată pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor aflate la început de activitate. Firmele selectate sunt găzduite într-un Incubator de Afaceri pe o perioadă determinată de timp (ciclul de incubare), interval în care beneficiază de suport financiar, servicii de consultanță și spații pentru birouri. Se dorește dezvoltarea unui incubator de afaceri care să cuprindă toate funcțiunile necesare: birouri, spații comerciale, servicii, cum ar fi o spălătorie auto, locuri de parcare. Terenul în cauză aparține în cota parte de 1/3 soților Gheorghe și Elena Alexa, în cota parte de 1/3 soților Smaranda și Ion Maticiuc și în cota parte de 1/3 lui Husein Ozghen, Husein Enis și Husein Narcis. Investiția ce se dorește a realiza de către două societăți se va face pe terenul mai sus numit, în baza unui contract de superficie încheiat în aprilie 2018. S.C. Mas Publishing & Partners S.R.L este administrată de Mihai Stebingar, arhitect, iar S.C. Topocad Serv SRL este administrată de Andrei Bogdan Mazilu. Acesta din urmă este rudă cu fostul șef al Oficiului de Cadastru Constanța, Marian Mazilu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe fonduri, pentru povestea cu incubatorul. Dupa ce expira perioada cu fondurile, devine un bloc de birouri numai bun de praduit. Mas Publishing astia apar suspect de frecvent in toate PUZurile si PUDurile bagate in Consiliu si aprobate. Prietenii lui Bula, clar. Interesant de stiut si care o fi partea lui. Cladire de noua niveluri ce va fi avizata si aprobata fluierand, in timp ce amaratii cu o casa vagon de modificat stau luni si ani de zile.
4
0
Incubatoarele de afaceri se pot transforma rapid in hotii de idei de afaceri daca sunt coordonate cu rea credinta. La inceput de drum antreprenorii nu inteleg cat de importanta este protejarea legala a ideii. Pana se dezmeticesc ideea lor este inregistrata de altii.
3
1
Mafia lui mazariche si a lui bula
15
0
O adunatura de investitori total neagreati de constanteni !
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367