REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Îndemnul lui Mihai Șora: Haideți la vot... altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa!

Îndemnul lui Mihai Șora: Haideți la vot... altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa!

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:00 275

sursa foto: Facebook

Filosoful Mihai Şora îndeamnă românii să participe la vot, în 24 noiembrie, ”altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa” potrivit news.ro

”Farmecul subtil al diferenţei: românii caută expresia «aria cercului», după cum britanicii, cu al lor Brexit, se întrebau: «What is the EU?». Nimic nu ar putea opri această arzătoare sete de cunoaştere. Mergeţi la vot, dragi prieteni! Altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa”, a scris, miercuri seară, Mihai Şora pe Facebook.

Mihai Şora este observator independent la alegerile prezidenţiale. Ca şi la primul tur de scrutin, el va fi în Secţia de votare 360 din Florenţa.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, care a susţinut că a dat medicaţii la matematică, a fost întrebată, marţi, cum se calculează aria cercului şi a spus: ”Raza la pătrat”.

Jurnalistul i-a atras atenţia că este PI înmulţit cu raza la pătrat.

”Credeţi-mă că ştiu. Sunt inginer, inginerii fac până în anul 3 matermatică. Am terminat cu media 9”, a răspuns Viorica Dăncilă.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu inteleg dece sunt P.S.Disti atat de porniti contra lui M. SORA,a facut el o trimitere la Dragnea care dorea sa scoata Romania din U.E. si la Viorica cea proasta dar nu a zis decat"romani mergeti la vot".Ia spuneti ma P.S.Deilor dece criticati un om care cere oamenilor sa voteze, nu va doriti si voi acelsi lucru?,pentru ca nu ati declarat niciodata ca va opuneti acestui drept pe care il au toti cetateni romani.
3
2
Fostul comunist care acum se caieste k a fost mare comunist ne da lectii. De fapt sfaturile domniei sale ne folosesc. Stie cel mai bine cum e sa fi comunist adevarat nu ca pesedei corupti de azi. Acum ii place democratia, pe pensia de fost comunist desigur.
4
1
Troli pro PiZeDe s-au mobilizat.. Sa dat adunarea pe unitate.. Multi sunt nulitati frustrate ca partidul lor este in cadere libera...Sictir..
4
1
Eu votez V.PUTIN!!!
1
1
a scos capul de bolsevic imputit iar ca sa se dea in stamba. Emag face afaceri de milioane de euro cu fata si lozincile lui anticomuniste pentru ca romanii pun botul la kkturi de astea. Un lup in blana de oaie. Sa-l ajunga blestemele celor care au murit in inchisorile comuniste.
7
1
Relicva asta comunista are mare tupeu
9
4
Te cauta moartea pe acasa senil batran .... mergi sa crapi, lasa tinerii sa faca ce vor
11
4
mai bine sa taca el 5 ani decat sa vorbeasca ea. haideti la vot.
8
7
se vede ca nici moartea nu ia asemenea jeguri de oameni , pacat ca ii ia nefiresc de repede pe cei mai buni !scursura asta umana oare citeste ce se scrie despre el? Basescu ,mic copil la capitolul tupeu !
12
4
Serios vorbesti mata?
13
5
Mooooooe Suuuuura,,,te asteapta baba cu coasa.
15
6
mai comunist senil du-te ma si lasa - ne in pace si ia cu tine toti hastagisti
16
5
Mars mai javra...
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614