REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

India a descoperit o NOUĂ tulpină Covid-19: Delta Plus

India a descoperit o NOUĂ tulpină Covid-19: Delta Plus

Replica API 23 iunie 2021 | 01:30 813

O nouă tulpină a Covid-19 a fost descoperită în statul indian Maharashtra. Varianta a fost numită „delta plus”, potrivit The Hindustan Times.

Un total de 20 de cazuri de infecție cu noua variantă a tulpinii (B.1.617.2.1) au fost detectate în patru districte ale statului Maharashtra (Sindhudurg, Ratnagiri, Palgar și Jalgaon). Probele au fost trimise pentru studierea genomului și a caracteristicilor epidemiologice ale virusului mutant.

Ministrul de stat al Sănătății, Rajesh Tope, deși a confirmat primirea raportului de secvențiere a genomului Institutul de Genomică și Biologie Integrativă, a refuzat să discute problema până luni dimineață. „CSIR-IGIB a pregătit un raport pe baza eșantioanelor colectate de la pacienții cu coronavirus din toate zonele statului. Conținutul raportului va fi discutat în cadrul unei reuniuni de luni și se vor trage concluzii", a spus el.

La sfârșitul lunii martie , în India a fost descoperită o nouă variantă a coronavirusului cu dublă mutație, cunoscut și sub denumirea de B.1.617. Această variantă este mai contagioasă decât coronavirusul „obișnuit” SARS-CoV-2, identificat pentru prima dată în provincia Wuhan din China la începutul anului trecut. Înainte de aceasta, au apărut variantele „britanice” și „braziliene” ale coronavirusului, care, de asemenea, diferă în ceea ce privește infectivitatea crescută în comparație cu cel din Wuhan, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar ca asta nu e vaccin. E o tampenie care nu imunizeaza ci doar ajuta spitalele sa nu se aglomereze. Si virusul care nu moare se intareste. Si il ajuta si stirile date de corporatii interesate doar de profit. Restul e din pix. Vine valul trece valul in functie de interese. Eu propun ca lumea sa nu faca turism si sa renunte la restaurant si tot ce inseamna consum nefolositor. Sa vedem cat vor rezista corporatiile fara consumatori. Si atunci se va sfarsi cu vaccinul si pandemia. Si nu va injectati!
1
3
Multumiti vaccinului. Cati virusologi importanti din lume nu au spus ca vaccinarea in plina pandemie e o tampenie pt ca va duce doar la mutatii extrem de periculoase? poftim rezultatul.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614