REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

INDIVID DIN EFORIE, BĂGAT DUPĂ GRATII PENTRU TRAFIC DE DROGURI

INDIVID DIN EFORIE, BĂGAT DUPĂ GRATII PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Replica API 23 noiembrie 2019 | 02:53 1095

Un bărbat din Eforie, depistat de polițiști și încarcerat la penitenciar pentru combaterea produselor etnobotanice. Are de executat o pedeapsă de 3 ani și 5 luni de închisoare

La data de 21 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un bărbat, de 41 de ani, pe numele căruia Tribunalul Bacău a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 5 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive și deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu. Este vorba despre Alexandru Hagi Masuri, din Eforie.

Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Precizăm că individul a fost condamnat de magistrații din Bacău alături de alte 14 persoane ce au constituit un grup infracțional organizat. Făceau trafic de droguri pe raza județului Bacău. Decizia a răamas definitivă joi, 21 septembrie, fiind pronunțată de Curtea de Apel Bacău, după ce inculpații au formulat recurs la decizia Tribunalului.

Printre cei 14 inculpați, alături de Alexandru Hagi Masuri, se numără și o tânără din Constanța, Elena Pârlog, însă aceasta a fost condamnată la 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare pentru savârşirea infracţiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

Pe durata termenului de supraveghere, trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93, alin. 2, lit. b C. pen. obligă pe inculpata P. E., să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Potrivit art. 93, alin. 3 C. pen, pe parcursul termenului de supraveghere, impune inculpatei P. E., să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul primăriei din localitatea unde locuieşte, respectiv în cadrul Primariei Municipiului Constanţa - Direcţia de Gospodărire Comunală sau la Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa, cu excepţia cazului în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă.

Condamnat la 2 ani și 4 luni epntru că a condus beat mangă și fără permis

Alexandru Hagi Masuri, în vârstă de aproximativ 41 de ani, din Eforie Nord, este cunoscut de oamenii legii constănțeni încă de anul trecut. În 2018, l-au depistat conducând un autoturism marca Volkswagen Golg pe străzile din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (alcoolemie de 3,00 g/l alcool pur in sânge) și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, acesta fiind implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. A fost la un pas de a intrat cu autovehiculul pe străzile de la Modern.

Mai exact, polițiștii au primit o sesizare prin care au fost anunțați că o persoană de sex bărbătesc a rămas cu autoturismul în mijlocul intersecției, după ce anterior fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Ajunși la fața locului, agenții de poliție l-au găsit pe Alexandru Hagi Masuri, care a negat inițial că ar fi condus autoturismul, iar apoi a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Însă, un martor a declarat că se afla într-un autoturism, în calitate de pasager, iar în fața sa circula autoturismul marca Volkswagen Golf. La un moment dat a dat să efectueze un viraj la stânga, dar nu cum se face în mod normal ci, fără a frâna, a mers tot înainte și a lovit bordura trotuarului pe care a urcat.

A mai arătat martorul, că autoturismul marca Volkswagen Golf a ajuns aproape pe scările care coboară la plaja Modern.

Pentru că a condus fără permis, a fost condamnat la 2 ani și patru luni cu suspendare.

Citește și:

UN INDIVID BEAT MANGĂ ŞI FĂRĂ PERMIS APROAPE CĂ INTRAT CU MAŞINA PE SCĂRILE DE LA MODERN!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmeaza si alti , se stie ...
1
1
l au incarcerat in penitenciar pentru "combaterea produselor etnobotanice' ? este ilegal sa combati? ce este legal atunci? sa consumi? ce studii a facut ziaristul care a scris? nici macar nu s a semnat.
4
0
Millitiaa eforie stia de el
5
1
nea fasui ...omori gramatica lb romane...mama masii de lexic
3
1
Si saimanov de la eforie umbla cu dastea dei omoara pe copii
7
1
Bagati-l cat mai jos, sub nivelul solului.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367