REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Individul care a accidentat un poliţist în Mamaia, condamnat definitiv!

Individul care a accidentat un poliţist în Mamaia, condamnat definitiv!

Replica API 30 martie 2016 | 00:26 405

Florin Vladimir Marin a fost condamnat definitiv pentru ultraj! Curtea de Apel Constanţa, la data de 29 martie anul curent, i-a scăzut pedeapsa inculpatului de la doi ani la un an şi patru luni, la care s-a adăugat un spor de patru luni. În final, inculpatul are de executat un an şi opt luni în regim de deţinere. În plus, a fost majorat cuantumul daunelor morale la care a fost obligat Vladimir Florian Marin către partea civilă Badea Marian Nicolae de la 4.000 lei la 8.000 lei. Decizia este definitivă.

Amintim că, în august 2015, o sesizare prin 112 ajungea la biroul Mamaia, prin care se semnala că pe plajă se află un autoturism parcat. La faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă, formată din poliţist şi jandarm. Cel care se afla lângă maşina parcată pe plajă a comunicat date nereale privind identitatea sa, iar în continuare agentul i-a solicitat bărbatului să scoată autoturismul de pe plajă, moment în care a realizat că discută cu un individ băut sau drogat. Prin urmare, agentul s-a urcat la volan, iar individul în dreapta. A scos maşina de pe plajă, a coborât lângă portiera din dreapta şi a solicitat actele. Individul s-a prefăcut că se uită după ele, a sărit la volan, a pornit maşina şi s-a pus în mişcare. Pentru a nu fi lovit, poliţistul s-a urcat pe scara de la portiere stângă faţă, s-a prins cu mâna dreaptă de stâlpul dintre uşi şi cu mâna stângă de portiera care era deschisă. După câţiva metri, la virajul la dreapta, poliţistul a sărit în picioare, fiind acroşat cu portierele în zona şoldului şi la mâna dreaptă, fără a suferi vătămări grave.

Ulterior, bărbatul a continuat deplasarea circa 1 km, a fost prins şi condus la spital. A fost recoltată o probă de sânge, iar a doua a refuzat-o.

Liliana CHIRU

Citeşte şi: Un poliţist a fost LOVIT de un individ care a intrat cu maşina pe plajă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367