REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Individul care a agresat un poliţist la Niculiţel A FOST REŢINUT!

Individul care a agresat un poliţist la Niculiţel A FOST REŢINUT!

Replica API 5 decembrie 2017 | 00:00 285

Bărbatul care a agresat un polițist din județul Tulcea, în urma incidentului de sâmbătă, din localitatea Niculițel, a fost reținut, duminică seară, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj împotriva polițistului aflat în desfășurarea atribuțiilor de serviciu.

Mai exact, totul s-a întâmplat sâmbătă, 2 decembrie, când un șofer recalcitrant a parcat mașina pe trecerea de pietoni. Polițistul l-a legitimat, însă bărbatul a devenit violent, astfel încât omul legii i-a pus cătușele pentru a-l urca în mașină. întrucât individul nu mai contenea cu înjurăturile și cu gesturile violente, polițistul i-a dat și un jet în față cu spray-ul lacrimogen din dotare, astfel încât șoferul a leșinat.

Între timp, mai mulți indivizi indignați de cele văzute l-au înconjuratpe omul în uniformă și au început să-l înjure. La un moment dat, unul dintre cei prezenți l-a lovit peste față pe polițist, iar întreaga scenă a fost filmată de un martor, care a postat apoi filmulețul pe internet. În același filmuleț se poate vedea cum polițistul a scos arma pentru a se apăra, însă fără a o folosi. În urma incidentului, agresorul a fost reținut, iar în cadrul IPJ Tulcea s-a constit o comisie care va stabili dacă polițistul a acționat legal.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
3 ani sa stea la racoare ca avea calduri smecherul
1
0
....si nu numai in USA,chiar si-n alte tari mai putin "democratice" dacat RO.....
1
0
dk se intampla in SUA, cocalarul era impuscat fara drept de apel in secunda doi. Dar cum meltenii isi arata coltii doar aici in tara . . . . . .ca stiu ca merge. Repet, afara era impuscat pe loc numai daca il atingea pe politai !
6
0
Ala era beat mort la volan si se scremea sa faca spume la gura ca sa-l scape alti betivani aflati in zona ! Personal , dupa ce iese din arest o sa-l caut la Niculitel pe tiganu ala cu adidasi rosii sa-i aplic vreo 30 de "capace" . Cica cocalarul e fratele taximetristului violat in Tucea de tipa aia sexi ... alt poponar !
20
0
Politistul a actionat perfect legal. In legatura cu incatusatul ca vezi d ne a vomitat si ca bla bla de ce nu a avut un comportament adecvat fata de un om al legii sa recunoasca ca a parcat pe trecerea de pietoni ce este total ilegal si gata!despre ce vorbim !daca cei ce judeca politistul si ar fi fost in locul acestuia cum actionau?
18
0
Eu zic ca politistul a actionat corect.Nu respecti legea,catuse si asta valabil pt toti ,inclusiv politicieni.Este asa greu de respectat legea dlor politicieni,doar voi le faceti.
21
0
am inteles pana la un punct, cand omul ala incatusat a inceput sa vomite il tinea cu mainile legate la spate, putea sa aspire varsatura sa se asfixieze. trebuia sa cheme 112
1
24

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218