REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Individul care a aruncat cu ulei încins pe turiştii din Eforie, condamnat!

Individul care a aruncat cu ulei încins pe turiştii din Eforie, condamnat!

Replica API 1 iunie 2017 | 00:00 374

"Săltat" de poliţişti

"Săltat" de poliţişti

George Adrian Gruea a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru tăinuire, iar pe 30 mai anul curent a fost "săltat" de oamenii legii. Precizăm că individul este o mai veche cunoștință a oamenilor legii, fiind implicat în mai multe scandaluri.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol, la data de 30.05.2017, l-au depistat pe George Adrian Gruea, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Techirghiol, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire. Acesta a fost cercetat pentru mai multe infracţiuni, respectiv ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, furt calificat, distrugere (două infracţiuni), lovire sau alte violenţe (trei infracţiuni).

Potrivit anchetatorilor, în sarcina inculpatului s-a reţinut că la data de 19.07.2013, aflându-se pe aleea Belona - Vraja Mării din Eforie, l-a agresat fizic pe P.P., provocându-i cu o furculiţă leziuni în zona feţei şi a gâtului, împrejurare în care a tulburat liniştea şi ordinea publică în zonă, a produs distrugeri ale unor bunuri şi produse alimentare de la două spaţii comerciale administrate de părţile vătămate P.P. şi M.C., acestuia din urmă sustrăgându-i un cleşte metalic pentru patiserie, cauzând un prejudiciu în cuantum de 10.000 lei, apoi a aruncat cu uleiul încins dintr-o friteuză de la localul administrat de partea vătămată M.C. asupra părţilor vătămate B.C.Ş. şi R.I., provocându-le acestora arsuri de gradul I şi II la nivelul membrelor. Pentru aceste fapte, în ianuarie anul curent, el a primit doi ani cu suspendare, dar a depus contestaţie, dosarul ajungând pe rolul Curţii de Apel. Astfel, magistraţii au respins apelul, la data de 15 mai 2014, prima sentinţă rămânând definitivă. Ulterior a fost cercetat și judecat într-un alt dosar, pentru tăinuire.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa faca cancer acest gurea, alogen futagen machedonocioret tataret muiet
0
0
Sa le manci pula la tot neamu lui ..si sa ii sugi pula lui javara penala ..si sa te fut in gura de lache ce esti tu ..javrele dracu care comentati aiurea de asta sunteti buni sa il pupati in cur si sa ii luati si slobozu in gura ..si sa ma pis pe voi si pe tot neamu vostru ..care il vorbiti de rau .. Sa ii sugeti pula astia care il vb ..pe mata sa o impuste in cap F bin E catel de curte ce esti tu
0
1
TREBUIA IMPUSCAT DE POLITIST CA ALA DIN APRILIE DE LA SARAIU LUAIAS NEAMUL IN KARICI
6
0
I-au pus capac !
2
0
Au condamnat numerele de inmatriculare. Sau erau prea complicat de pronuntat numele tiganilor implicati?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218