REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Individul care a lovit cu mașina doi olandezi și a fugit era BEAT și DROGAT!

Individul care a lovit cu mașina doi olandezi și a fugit era BEAT și DROGAT!

Replica API 31 iulie 2018 | 00:14 444

Din București

Din București

Andrei Militaru este din București și doar ce a împlinit 31 de ani. Acesta s-a urcat băut la volan, în timp ce se afla la malul mării, și, după cum au precizat procurorii, sub influența substanțelor psihotrope, și a accidentat doi tineri turiști, din Olanda. Ulterior, a părăsit locul faptei, fiind depistat la locul unde era cazat. A fost reținut și propus spre arestare.

Potritvit anchetatorilor, tânărul a condus un autoturism în dimineața de duminică, 29 iulie, în jurul orei 3.08, pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre Constanța către Navodari și, ajungând la marcajul pietonal din dreptul campingului Soleil, a surprins si accidentat ușor doi tineri, de 20, respectiv 18 ani, care s-au angajat în traversarea străzii, trecerea de pietoni, din stânga conducătorului auto. După producerea accidentului rutier acesta a părăsit locul faptei fara încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat în jurul orelor 07.30. ”În data de 29.07.2018, numitul M.A.A. fiind sub influența băuturilor alcoolice (având o alcoolemie de 1,30 g/l) și a substanțelor psihotrope, a condus autoturismul pe DC 86, dinspre Constanța spre Năvodari și ajungând la trecerea de pietoni a accidentat ușor pe numiții B.M.A și B.A.R , angajați în traversarea străzii pe marcajul pietonal, care conform raportului specialiștilor din cadrul Seriviului de Medicină Legală Constanța, au necesitat pentru pentru vindecare 18-20 zile îngrijiri medicale, respectiv, 10-11 zile îngrijiri medicale. După producerea accidentului, conducătorul auto nu a oprit și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat la locul de cazare al acestuia”, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Aceștia, pe 30 iulie, au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de tânărul bucureștean, aflat în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive și părăsirea locului accidentului, fără încuviiințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat în accidentul de circulație.

Update: A fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti nefututa , muia nu iti este suficienta , spui lucruri traznite , lasa alcoolul !
2
3
Fa proasta satului , daca tu si prietenele tale plecati bete chioare din cluburi si conduceti ca niste pizde proaste , asta nu inseaman ca trebuie sa generalizezi ! Mai bine suge o pula decat sa te apuci sa faci pe grozava cu comentarii de doi lei ! S I C T I R !
5
4
Cand va vad pe toti justitiarii pe-aici cum va cacati pe voi. Lasati vrajeala ca si voi ati condus rupti in gura. Faptul ca a plecat este destul de grav.
5
6
Face tzigania de ras ? Pai si asa sunt de rahat toti . natie de hoti si koorve
3
0
Executat public acest gunoi al societatii !Ni s a dus vestea de golani si betivi!
15
1
Au venit pe litoral toti drogatii,betivii curvele si nenorocitii din toata tara.La puscarie cu ei,sa ramana numai oamenii normali,turisti adevarati....
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614