REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Individul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist, sub control judiciar

Individul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist, sub control judiciar

Replica API 15 ianuarie 2016 | 00:00 292

Refuzat

Refuzat

Laurenţiu Sorin Bucur, bărbatul care a călcat cu maşina, intenţionat, un poliţist de frontieră, încearcă să-i convingă pe judecători, fără succes însă, să-i revoce măsura controlului judiciar. Tribunalul Constanţa a decis, joi, să-i menţină măsura, dar decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel.

Reamintim că, la începutul lunii decembrie 2014, un echipaj al Poliţiei de Frontieră din Constanţa monitoriza desfăşurarea unei tranzacţii cu ţigări de contrabandă, în care două persoane, aflate într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, respectiv Lauenţiu Sorin Bucur şi Mihaela Bucur, voiau să plaseze un bax de ţigarete la un imobil din municipiului Constanţa. În momentul în care una dintre persoane s-a dat jos din BMW-ul seria 3 şi a scos din portbagaj cantitatea de 10.000 de ţigarete marca Assos pentru a o preda unei alte persoane, poliţiştii de frontieră au intervenit pentru reţinerea suspecţilor.

Cele două persoane aflate pe trotuar s-au conformat somaţiilor verbale ale politiştilor de frontieră, însă conducătorul autoturismului a accelerat, încercând să fugă. În tentativa de a scăpa, şoferul l-a acroşat intenţionat pe unul dintre poliţiştii de frontieră care intenţiona să-l imobilizeze, târându-l pe asfalt câţiva metri.

Observând că autoturismul nu opreşte şi viaţa colegului este pusă în pericol, un alt poliţist de frontieră aflat în misiune a efectuat somaţiile legale, după care a făcut uz de armamentul din dotare, trâgând un foc de avertisment în plan vertical, după care a tras alte 7 cartuşe spre pneurile autoturismului. Laurenţiu Sorin Bucur nu a oprit nici de această dată, continuându-şi deplasarea în viteză pe străzile secundare ale municipiului.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614