REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Individul care a violat o angajată de la Maritimo a crezut că scapă de acuzaţii dacă invită victima la cafea

Individul care a violat o angajată de la Maritimo a crezut că scapă de acuzaţii dacă invită victima la cafea

Replica API 16 octombrie 2013 | 00:00 253

Cum l-au prins poliţiştii atât de repede

Cum l-au prins poliţiştii atât de repede

Elvis Păun, individul care a "împuşcat" 29 de zile de arest preventiv, fiind acuzat de viol şi tentativă de tâlhărie, a fost cuprins de remuşcări şi chiar s-a oferit să-i caute un loc de muncă victimei. În plus, acesta a condus-o până la actualul loc de muncă pentru a se asigura că totul este în regulă, invitând-o apoi la o cafea. După ce a fost prins s-a răzgândit, menţionând că este nevinovat, că nu a violat pe nimeni, femeia fiind, de fapt, fosta lui prietenă.

"De la monstru, la conştiinţă încărcată" - cam aceasta este traiectoria sentimentală a lui Elvis Păun, de 23 de ani, din Constanţa. A zărit o femeie în autobuz şi i s-a pus "pata" pe ea. A urmărit-o, iar când a coborât, a tăbărât pe ea, a dus-o într-o zonă mai retrasă de lângă centrul comercial Maritimo, unde i-a cerut telefonul mobil, dar şi banii. Cum femeia a spus că nu are aşa ceva la ea, individul s-a hotărât să-şi liniştească poftele sexuale. Numai că, imediat ce şi-a terminat treaba, a fost cuprins de remuşcări. A început să-şi ceară scuze şi chiar a ajutat victima să se ridice. Nu s-a lăsat cu una, cu două, şi s-a ţinut după ea, spunându-i că vrea s-o conducă la serviciu. Pe drum s-a tot rugat de ea să nu depună plângere la Poliţie şi s-a oferit s-o ajute. Elvis i-a mărturisit femeii că are relaţii în Tulcea şi că ar putea să-i găsească un loc de muncă mult mai bănos acolo, iar ea nu trebuie să depună plângere. Între timp, femeia a ajuns la serviciu, individul hotărând să mai rămână puţin pe afară, pentru a se asigura că victima se linişteşte şi nu-l va reclama. La scurt timp s-a răzgândit şi a intrat în mall, hotărând s-o invite la o cafea pentru a mai dicuta puţin. O colegă de serviciu a văzut-o pe femeie speriată şi a întrebat-o ce s-a întâmplat, aceasta mărturisindu-i că: "M-a violat unul care stă afară, nu vrea să plece". A sunat la Poliţie, iar oamenii legii l-au săltat direct din centrul comercial. Şi, de aici a început circul. Elvis Păun nu recunoaşte nici în ruptul capului că este vinovat de aşa ceva, însă raportul medico-legal al victimei indică altceva, şi anume că femeia prezintă leziuni specifice violului. Inculpatul a adăugat că femeia este fosta lui prietenă, pe când victima a negat, spunând că nu-l cunoaşte.

Însurat după legile ţigăneşti

Elvis Păun a fost arestat pentru 29 de zile, urmând să fie trimis în judecată. Rudele acestuia locuiesc în zona Poliţiei Municipiului Constanţa, însă el se stabileşte pe unde apucă. Chiar dacă nu este căsătorit legitim, trăieşte în concubinaj cu o tânără, de aproximativ 5 ani de zile, cu care are şi un copil. Menţionăm că teribilul eveniment s-a petrecut duminică, 13 octombrie, iar individul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Dacă va fi găsit vinovat de către magistraţi, riscă să stea ani buni după gratii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218