REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Individul care l-a lăsat pe afaceristul Mihai Oltean să moară rămâne după gratii

Individul care l-a lăsat pe afaceristul Mihai Oltean să moară rămâne după gratii

Replica API 23 octombrie 2013 | 00:00 179

Petrecere fatală

Petrecere fatală

Cazul tânărului afacerist de 35 de ani, care a murit chiar în una din camerele pensiunii sale, din Costineşti, continuă să fie în atenţia magistraţilor. Individul care este cercetat pentru omor calificat, cel mai bun prieten al victimei (culmea!), care l-ar fi lăsat să moară fără a suna la 112, se află, în continuare, după gratii. Vrea să fie eliberat, a şi depus o cerere la Tribunalul Constanţa pentru a-i fi înlocuită măsura arestului preventiv cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea. Magistraţii i-au respins-o la data de 22 octombrie.

Ovidiu Sebastian Ghica, judecat pentru omor calificat întrucât şi-a lăsat prietenul să moară în pensiunea din Costineşti, în vara acestui an, rămâne după gratii. Soluţia aparţine Tribunalului Constanţa. "Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatul Ghica Ovidiu Sebastian. Menţine măsura arestării preventive luate faţă de inculpat. Respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpatul Ghica Ovidiu Sebastian, prin apărător, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea. Se comunică locului de deţinere. Cu recurs în termen de 24 de ore", potrivit portalului instanţelor, la data de 22 octombrie. Reamintim că în vara acestui an, Mihai Oltean a fost găsit într-o cameră a pensiunii sale, inconştient. De atunci au început speculaţiile, că ar fi fost bătut, dat fiind faptul că în maşină avea şi o bâtă. Însă, în urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit cum au stat lucrurile. "La data de 19 iulie a.c., într-o pensiune din Costineşti, a fost găsit un bărbat, de 35 de ani, din Constanţa, în stare de comă, care ulterior a decedat la spital, la data de 23 iulie 2013, urmare a unor fracturi produse la nivelul cutiei craniene. Poliţiştii, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor S.I.P.I. Constanţa, au demarat o anchetă pentru moarte suspectă, iar din cercetări a rezultat faptul că vătămarea corporală a bărbatului s-a produs în cadrul unui eveniment rutier, pe strada Tineretului, din Costineşti, când victima se afla pe caroseria unui autoturism decapotabil, moment în care a căzut pe carosabil. După cădere, conducătorul autoturismului, cu ajutorul altor persoane, a urcat victima în autoturism şi a transportat-o în camera pensiunii, unde victima a fost găsită, fără a anunţa producerea evenimentului. În cauză conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, au precizat, vinerea trecută, poliţiştii constănţeni", au spus la acea dată poliţiştii constănţeni.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102