REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Individul care s-a MASTURBAT pe PLAJĂ și a PIPĂIT o MINORĂ este MILITAR

Individul care s-a MASTURBAT pe PLAJĂ și a PIPĂIT o MINORĂ este MILITAR

Replica API 4 septembrie 2020 | 23:33 6851

Polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați marți, 1 septembrie, în jurul orei 16.00, pe o plajă din municipiul Constanța, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, ar fi săvârșit acte de exhibiționism în public și ar fi atins o minoră, în vârstă de 7 ani, în mai multe zone ale corpului. Acesta este militar.

Petrică-Remus Marcovici este acuzat că s-ar fi masturbat în timp ce era pe plajă, în apropierea minorei. Mai mult decât atât, sub pretextul că o învață să înoate, individul ar fi atins-o pe fetiță în mai multe zone ale corpului, inclusiv în cele intime.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri. Bărbatul a fost audiat timp de mai multe ore și, la finalul zilei de joi, 3 septembrie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.

Individul este militar

"U.M. 01375 Constanţa a fost înştiinţată de Secţia 1 din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cu privire la încălcarea legii de către Cap. Marcovici Petrică-Remus. Militarul şi-a depus demisia, iar în data de 02.09.2020 a fost trecut în rezervă.

Militarul a fost angajat în sistem în data de 05.05.2008, cu gradul de soldat, iar în anul 2010 a fost avansat la gradul de caporal.

Nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii.

Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare. Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019. Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar", au precizat reprezentanţii Brigăzii 9 Mecanizate.

S.H, L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca las prinde pe asta in fapt las viola grav de tot
3
0
voi de la replica ce faceati cand asta se masturba? erati acolo?
0
4
Hai bai ... orice barbat saliveaza dupa femei si acum criticam pe prostul asta. Barbatii de oftica si femeile ca nu i a dat bani ca daca le dai bani e buna pedofilia si inca cum. Ar trebui legalizat violul si atunci sa mai vedem daca umbla cu bucile goale. Doar de aia umbla asa sa se miste fesele ispititor si sanii zglobii ca sa faca pofta la masculi sa sara pe ele. Altfel nu ar umbla cu ata in cur si printre labii
2
9
facea gesturi pentru pensia speciala
3
6
acestia sunt politistii pentru care toata lumea se bate cu caramida in piept sa ne explice pentru ce merita ei pensii aparte sa nu le spunem speciale. Daca ar fi singurul, cazurile cu acestia apar precum ciupercile dupa ploaie. Inchis fara drept de apel
4
6
Macar pt militari, insuratoarea ar trebui sa fie obligatorie,, sa aiba unde da la bucci,,nu llaba in uniforma statului !
6
3
meteahna romaneasca si exromaneasca:daca un roman a furat in franta o pereche de adidasi,toti romanii sunt hoti,daca un tigan din romania a violat o italianca ,toti romanii sunt tigani violatori,daca un lucrator de la o fabrica si-a batut un coleg ,asta inseamna ca toti sunt batausi acolo,s.a.m.d....nu sunt eu avocatul armatei romane,dar daca boul asta si-a dat in petic asta nu inseanba ca toti din armata sunt la fel.oricum animalul asta nu o sa scape prea usor.
10
0
de fapt caporalul a fost bine intentionat , deoarece le indica fetitelor sa se tina cu mana de teava lui pentru a nu se intampla vreun accident...
5
8
Militar spui, cacat spui! Asta trebuia rupt cu bataia pna nu mai ramnea un oscior intreg in el!
10
10
Bine asa Replica. Ala face laba pe plaja si voi puneti poze cu copii in articol. Vai plv.
7
1
pentru calitatea de militar, de fapt astazi s-a injosit multe cele care pentru ele ,odata, aveai mandrie si un respect, rusineeee!De ce , pai nu pricepeti bre!
1
3
Asta spune MULTE despre evaluarile psihologice din Sistem!!!
12
2
Si eu dau bobarnace in cap ... poate poate mi se mai scoala !
5
2
Daca era fata mea te bateam pe loc scursura perversa
14
3
pai da impuscat
8
5
Si pedofilul cum de nu a mai avur si alte antecedente pana la 38 de ani? Alte cazuri nu a mai avut? A trait pana acum pe marte si a aterizat acum doua zile pe plaja din Mamaia....
10
4
Trebuie omorat cu pietre pedofilul
16
8
Eu sunt curios unde erau parintii fetitei...
31
3
Pe vremuri li se punea bromura in ceai!Inca un labagiu!
16
6
Pedofilia nu se vindeca, trebuie impuscat
17
9
Pai de aia fac attea teste. Daca nu sunt cucu nu sunt admisti. La fel ca toti bugetarii. Ma rog, celor care au murit sa le fie tarana grea.
5
11
Eu fac laba de cand eram elev militar
16
12
DACA NU ERA MILITAR ERA MILITIAN SAU PORCUROR JEGURI CU SALARII MARI CARE FREACA ... ASTA SI-O FRECA SI IN AFARA "SERVICIULUI"
20
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614