REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Individul care se filma în timp ce mergea pe contrasens şi care dădea ţepe în Constanţa a provocat două ACCIDENTE în decurs de două ore

Individul care se filma în timp ce mergea pe contrasens şi care dădea ţepe în Constanţa a provocat două ACCIDENTE în decurs de două ore

Replica API 10 martie 2015 | 00:06 874

Stroe le-a făcut pe toate dar conducea fără probleme!

Stroe le-a făcut pe toate dar conducea fără probleme!

Ionuţ Bogdan Stroe

S-a urcat beat mort la volan şi a fost la un pas de a provoca o tragedie. Vorbim despre Ionuţ Bogdan Stroe, de 22 de ani, din Ion Corvin, care, în cursul zilei de luni, 9 martie, a lovit mai multe maşini parcate, după care a intrat cu autoturismul pe trotuar, într-o staţie de autobuz, lovind o tânără. Nu a vrut să fie testat cu aparatul Drager, dar la spital şi-a schimbat decizia, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost al doilea accident din ziua de luni! Însă, tânărul este o mai veche “cunoştinţă” a oamenilor legii, permisul fiindu-i reţinut în vara lui 2014 întrucât s-a filmat cum îşi făcea şpriţ la volan. Dar indvidul a contestat decizia în instanţă şi şi-a recuperat permisul.

În plus, Ionuţ Bogdan Stroe este cunoscut şi pentru faptul că dădea ţepe în numele lui Tucan. El a fost cercetat în libertate, în mai 2014, alături de Robert Gabriel Gherasim, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Mai exact, în sarcina lui Stroe s-a reţinut că, în cursul lunii ianuarie 2014, şi-a declinat calitatea nereală de reprezentant al SC JT Grup Oil SRL, calitate în care a solicitat societăţii Etsero Active SRL încărcarea şi transportarea anvelopelor comandate de primul inculpat de la sediul societăţii păgubite. Prejudiciul cauzat societăţii a fost de 30.041,23 lei, reprezentând contravaloarea a 12 anvelope de camion încărcate cu ocazia primului transport, activitatea infracţională a celor doi inculpaţi fiind întreruptă de organele de poliţie. Ulterior, în iunie 2014, Ionuţ Bogdan Stroe se afla la volanul unui Volkwagen Passat, având ca şi pasageri mai mulţi prieteni. Acesta a condus pe DN3, între Lipniţa şi Ostrov, pe contrasens, fără a purta centură de siguranţă, iar în timpul acesta îşi făcea un... şpriţ. Poliţiştii rutieri s-au sesizat şi au demarat cercetările pentru identificare lui. La data de 19 iunie 2014, Bogdan a fost adus la Serviciul Rutier, unde i s-a întocmit proces verbal. La ieşirea din sediu, acesta a menţionat că va contesta amenda şi că nu se consideră vinovat cu nimic, întrucât totul este o înscenare. „Nu era alcool, era apă. E o înscenare. Nu am făcut nimic”, a spus tânărul care a demarat în trombă la acea dată. Cu toate acestea, el a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 60 de zile şi a fost amendat pentru nepurtarea centurii de siguranţă şi pentru conducerea unui autovehicul pe sensul opus de mers. S-a ţinut de cuvânt, a contestat decizia poliţiştilor şi şi-a recuperat permisul de conducere.

Două accidente rutiere într-o singură zi şi permis suspendat în ianuarie 2015!

Şi astfel s-a ajuns în situaţia în care tânărul a comis-o din nou. În dimineaţa de luni, 9 martie, acesta a provocat două accidente rutiere. Primul s-a petrecut în jurul orelor 9.00, când rula pe strada Mihai Viteazu. Aici, individul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a avariat două autoturisme, fără a sesiza organele de poliţie cu privire la acest fapt. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. La scurt timp, în jurul orei 10.30, acelaşi Ionuţ Bogdan, în vârstă de 22 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi ajungând în zona staţiei de autobuz Sat Vacanţă a intrat în coliziune cu 3 autoturisme parcate, după care a fost proiectat pe trotuar în staţia de autobuz, unde a surprins şi accidentat o tânără în vârstă de 19 ani, din Mangalia. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. “Conducătorul auto a lovit trei autoturisme parcate, după care a fost proiectat pe trotuar în staţia de autobuz, unde a surprins şi accidentat o tânără. Acesta avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Ciprian Sobaru, şeful Biroului Rutier Constanţa, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa. De asemenea, în perioada 15 ianuarie -13 februarie a.c., acesta a avut permisul de conducere reţinut pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102