REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Individul împuşcat după ce a atacat cu pietre un poliţist din Medgidia a fost arestat

Individul împuşcat după ce a atacat cu pietre un poliţist din Medgidia a fost arestat

Replica API 25 mai 2013 | 00:00 157

La data de 24.05.2013, bărbatul care a atacat un poliţist cu pietre a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, care l-au reţinut pe bază de ordonanţă şi ulterior a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, instanţă ce a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 20 zile.

Reamintim că la data de 19 mai a.c., ora 11.45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia se afla pe strada Ulmilor din localitate, moment în care a observat un autoturism, cu privire la care existau date că ar fi folosit în furturi de animale. Având în vedere aspectele constatate, dar şi că în seara precedentă fusese reclamat un astfel de furt din Valea Dacilor, poliţiştii au sesizat dispeceratul Poliţiei municipiului Medgidia, pentru a semnala acest fapt şi au rămas la faţa locului, pentru a identifica proprietarul. La momentul respectiv, mai multe persoane s-au apropiat de zona unde se afla autoturismul, iar la întrebările poliţiştilor cu privire la deţinătorul autoturismului, aceştia au devenit agresivi, unul dintre bărbaţi aruncând cu pietre în membrii echipajului, un poliţist fiind lovit. Pentru ca situaţia să nu degenereze şi pentru a împiedica acţiunile agresive ale persoanelor recalcitrante, unul din poliţişti a folosit, după avertizări prealabile, armamentul din dotare, iar agresorul a fugit de la locul evenimentului, chiar dacă era rănit la picior. Bărbatul a fost identificat ca fiind A.Belcin, de 34 de ani, din Medgidia. El a fost găsit câteva ore mai târziu, cu ajutorul unui câine de urmă. Cât timp a fost căutat de Poliţie, suspectul a apelat la medicii spitalului din localitate. Dându-şi seama că medicii vor anunţa oamenii legii, Belcin a fugit din nou, însă, până la urmă a fost depistat şi reţinut. Referitor la plaga împuşcată, cadrele medicale au precizat că a fost vorba despre o rană superficială.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218