REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Individul plâns de nevastă că e om cinstit rămâne după gratii: a dat spargeri pe bandă rulantă

Individul plâns de nevastă că e om cinstit rămâne după gratii: a dat spargeri pe bandă rulantă

Replica API 3 mai 2014 | 00:00 111

Percheziţii cu cântec

Percheziţii cu cântec

Individul pe care nevasta îl plângea şi ţipa că are cel mai onest bărbat de pe pământ, că munceşte şi nu a furat în viaţa lui un ac, a fost la un pas de a se întoarce la ea. Judecătoria i-a înlocuit măsura arestului preventiv cu controlul judiciar, dar Tribunalul a decis că locul lui e după gratii. Vorbim despre Ţăndurel Acî, parte dintr-o grupare infracţională specializată în furturi din societăţi comerciale.

Parte dintr-o grupare infracţională de la malul mării, Ţăndurel Acî a dat numeroase spargeri pe raza teritoriului Constanţa, inclusiv în zona Far, vizate fiind societăţile comerciale. Atât el cât şi ceilalţi membri au fost săltaţi de oamenii legii, în urma unor percheziţii domiciliare în zona Anadalchioi şi arestaţi. Ulterior a fost prins şi un alt complice, Ali Levent, dar eliberat. Revenind la Ţăndurel, pe care nevasta îl plângea cu lacrimi de crocodil în timpul percheziţiilor spunând că e cel mai cinstit om de pe pământ, el a făcut numeroase cereri de eliberare, pe 29 aprilie, Judecătoria Constanţa înlocuindu-i măsura de arest preventiv cu controlul judiciar. Procurorii au depus recurs, iar pe 30 aprilie magistraţii Tribunalului au hotărât ca el să rămână în arest. Reamintim că la data de 31 octombrie 2013, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică, beneficiind de sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale şi al lucrătorilor IJJ Constanţa au efectuat mai multe percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea mai multor infracţiuni, în cartierul Anadalchioi. Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, fapte comise în intervalul iunie-septembrie 2013, cu un prejudiciu total estimat la 60.000 lei. Cu această ocazie au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o serie de bunuri de natura celor reclamate ca sustrase. În plus, unul dintre cei săltaţi de mascaţi, Ţăndurel Acî, plâns de soţia lui în momentul în care a fost încătuşat, ea strigându-i nevinovăţia şi jurându-se că are cel mai cinstit bărbat din lume, care munceşte în construcţii şi îşi întreţine familia, s-a dovedit a fi un hoţ cu acte în regulă. Atât el cât şi Memet Ali, Alis Tungeai, Tătaru Cosmin Alexandru şi Avram Larisa sunt acuzaţi de mai multe furturi din societăţi comerciale, printre care şi în zona Far. Aici au spart peste două sedii, de unde au furat numai televizoare LCD. Ţăndurel Acî le-a arătat oamenilor legii unde şi-au parcat maşina, un BMW roşu, respectiv pe strada Aurora, după care au spart prima societate, de unde au furat două LCD-uri. După două săptămâni, au revenit în zonă, unde au dat lovitura şi la a doua societate, respectiv Public Bet, de unde au luat 4 LCD-uri. Ei au vândut bunurile cu 400 de lei fiecare. Poliţiştii au continuat cercetările iar la scurt timp l-au prins şi pe Levent Ali.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614