REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Individul prins cu focuri de armă la Kogălniceanu, săltat de poliţişti!

Individul prins cu focuri de armă la Kogălniceanu, săltat de poliţişti!

Replica API 23 octombrie 2015 | 00:00 265

Iţe încurcate

Iţe încurcate

Poliţiştii din Mihail Kogălniceanu, la data de 22 octombrie anul curent, l-au depistat pe Elvis Maciu, de 25 ani, care poseda Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii din 20.10.2015. Cel în cauză a fost depus în Penitenciarului Poarta Albă.

Un individ din Mihail Kogălniceanu a fost observat de oamenii legii conducând haotic prin localitate. Aceştia l-au somat să se oprească însă, cum nu a dat importanţă semnalelor poliţiştilor, aceştia s-au luat după autoturism. A avut loc o urmărire ca-n filme, în cele din urmă reuşind să blocheze autoturismul în trafic, totul petrecându-se în noaptea de 16 spre 17 ianuarie anul curent. În plus, oamenii legii au fost nevoiţi să apeleze la armele din dotare, efectuând focuri de avertisment.

Astfel, Elvis Maciu a fost condus la Secţia de Poliţie şi, la scurt timp, acolo şi-a făcut apariţia şi Tudor Zăgureanu care a încercat să ia toată vina asupra sa în încercarea de a-şi salva “amicul” care nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Individul a încercat să-i convingă pe anchetatori că şi el se afla în maşină, dar a reuşit să fugă. Ba mai mult, Zăgureanu a declarat că el se afla la volan, motiv pentru care acesta a fost cercetat pentru infracţiunile de mărturie mincinoasă.

Pe 18.05.205, Jucătoria Constanţa a venit cu prima decizia conform căreia Zăgureanu a fost achitat, el primind doar un avertisment. În schimb, Malciu a primit 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Decizia nu a fost definitivă şi procurorii au depus apel. Astfel, pe 20 octombrie anul curent, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Tudor Zăgureanu să fie condamnat la un an de închisoare cu suspendare sub supravghere pentru mărturie mincinoasă.

Malciu a rămas cu aceeaşi pedeapsă dar şi cu interzicerea dreptului de a conduce orice tip de vehicul pentru care este necesară obţinerea permisului de conducere, pe o perioadă de 2 ani. Însă, cum individul nu s-a prezentat la Secţia de Poliţie, oamenii legii au plecat în căutarea lui. L-au găsit şi introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218