REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Indivizi cu cagule pe faţă au dat buzna într-o fermă din Lanurile: au otrăvit câinii

Indivizi cu cagule pe faţă au dat buzna într-o fermă din Lanurile: au otrăvit câinii

Replica API 28 septembrie 2015 | 12:13 260

O scenă parcă desprinsă din filmele de acţiune a avut loc în localitatea constănţeană Lanurile. Mai mulţi indivizi au dat buzna într-o fermă, cu cagule pe faţă şi înarmaţi cu nişte cuţite. După ce au otrăvit câinii au înaintat, însă au fugit în momentul în care a intervenit paznicul. Poliţiştii au declanşat o anchetă.

Marius Ionuţ Tăut este administratorul unei ferme din localitatea contănţeană Lanurile, fiind vorba despre societatea comercială Agrar 3T. Din nefericire, nu este pentru prima dată când hoţii dau buzna pe proprietatea sa. Ultima oară s-a petrecut la finele lunii august anul acesta, imaginile fiind surprinse de camerele de supraveghere. Mai mulţi indivizi, cu cagule pe faţă şi înarmaţi cu nişte cuţite au sărit gardul, după care au dat ceva de mâncare câinilor. Potrivit lui Marius Tăut se pare că ar fi fost vorba despre carne cu Furadan. După ce au văzut că animalele s-au prăbuşit la pământ, hoţii au înaintat şi au început să arunce cu obiecte în momentul în care a ieşit paznicul. În cele din urmă, văzând că nu au şanse, aceştia au decis să fugă. “Totul s-a petercut în urmă cu aproape o lună. Nu au apucat să fure nimic pentru că a ieşit paznicul. Încă nu au fost prinşi hoţii, fapta este înregistrată cu autori necunoscuţi”, a declarat, pentru “Replica”, Marius Ionuţ Tăut. Poliţiştii constănţeni au declanşat o anchetă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108