REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Indivizii care au alergat un poliţist cu toporul pe stradă, cercetaţi în libertate!

Indivizii care au alergat un poliţist cu toporul pe stradă, cercetaţi în libertate!

Replica API 2 mai 2018 | 12:46 457

foto: Digi24

Cei patru indivizi care au agresat un om al legii, la Mangalia, după o altercaţie în trafic, în care ar fi fost implicată soţia sa, vor fi cercetaţi sub control judiciar, după cum au decis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia. Ei fuseseră iniţial reţinuţi pentru 24 de ore. Este vorba despre Ismail Ali Redivan, Ismail Iaşar, Ismail Giocan şi Ismail Ergean Mancu.

Reamintim că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au demarat cercetările după ce un coleg de-al lor a fost agresat, sâmbătă, 28 aprilie a.c., de mai mulți indivizi. În urma incidentului, polițistul agresat a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în stradă, în urma unui schimb de replici în trafic. Se pare că şicanată a fost soţia omului legii, după care a intervenit şi el spre a stinge conflictul, moment în care ar fi fost alergat pe stradă cu topoare şi apoi agresat. Polițistul era în timpul liber. Acum, soţia acestuia susţine că se teme întrucât indivizii sunt liberi şi se pot răzbuna.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Golea ala 2 incarcatoare in toti 4 si era perfect legal.
3
0
Cred ca deja ii asculta cu urechea....
1
0
Hahaha.Inca un caz in care tiganii protejati fac legea. E greu de spus ca ca militianul .ce face referire la politie. este de vina de vreme ce patru agresori cu topoare contra unui singur om, fie el si din trupele speciale.Folosirea cuvantului militian releva doua lucruri .unu.lipta de cultura doi.faptul ca cine a lasat comentariul este cunostinta cu agresorii. Si totul pe banii statului.
5
1
halal justitie...
8
0
De ce sa mai muncesti ? Nu beneficiezi de nimic. Nu asigurari medicale, legea nu te apara. Furi ? Stai linistit legea este de partea ta, nu muncesti ? Stai linistit ca ai drepturi mai mari decat cei care muncesc, cand mergi la urgenta ... Aici au adus romania parlamentarii !
11
0
Te mai miri de unde au atata tupeu ciorile ,poftim,raspunsul!
16
0
Sa dea Dumnezeu ca copiii judecatorului sa se intalneasca cu astia in libertate
11
0
Era de asteptat. Traiasca Trandaf. Militianul e. de vina. Lalaii nu au nicio vina
1
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218