REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Indivizii care au bătut un poliţist la Nicolae Bălcescu sunt liberi!

Indivizii care au bătut un poliţist la Nicolae Bălcescu sunt liberi!

Replica API 4 ianuarie 2014 | 00:00 426

Cei trei indivizi care au agresat un poliţist aflat în timpul liber, la Nicolae Bălcescu, sunt liberi. Judecătoria Constanţa a decis că respectivii nu reprezintă un pericol, hotărând ca ei să nu părăsească localitatea de domiciliu. Însă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a depus recurs la Tribunal, care a fost respins la data de 3 ianuarie 2014.

Reamintim că totul s-a petrecut chiar în ajunul Crăciunul, când trei persoane au mers în curtea Postului de Poliţie din localitate fiind supăraţi că sunt cercetaţi pentru furt. Mai exact, spun oamenii legii, Ştefan Daniel Vâjâială, de 30 de ani, alături de concubina lui, Iuliana Odică, de 28 de ani, şi tatăl lui, Vladimir Vâjâială, s-au postat în curtea Postului de Poliţie din Nicolae Bălcescu şi au început să facă tărăboi. În urmă cu ceva timp, ei au fost prinşi în timp ce furau nişte berbecuţi, fiind cercetaţi în stare de libertate, acesta fiind motivul din pricina căruia erau nemulţumiţi. Omul legii care era de serviciu se afla pe teren când cei trei au ajuns la faţa locului. Au început să urle şi să lovească în uşa Postului de Poliţie, după care s-au apucat să spargă lemne, ca mai apoi să spună că au fost obligaţi. Ionuţ Bâtlan, un alt agent de poliţie, care se afla în timpul liber şi care stă într-o locuinţă de serviciu, situată chiar în patele clădirii Poliţiei, a ieşit pentru a-i ruga pe indivizi să facă linişte şi să aştepte până revine omul legii pentru a discuta în pace. Atunci, Ştefan Daniel Vâjâială, de 30 de ani, întărâtat de ceilalţi doi, s-a enervat peste măsură şi a început să-l îmbrâncească pe poliţist. L-a lovit în faţă, spărgându-i nasul, după care a luat o bătâ şi l-a lovit pe spate până ce l-a pus la pământ.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369