REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Inevitabilul s-a produs: Alin Artimon va pleca de la Farul

Inevitabilul s-a produs: Alin Artimon va pleca de la Farul

Replica API 13 aprilie 2013 | 00:00 130

Preşedintele Neculai Tănasă: Am reziliat de comun acord contractul!

Preşedintele Neculai Tănasă: Am reziliat de comun acord contractul!

Meciul de sâmbătă, pierdut de constănţeni împotriva echipei Rapid CFR Suceava, a fost ultimul meci în care Alin Artimon a stat pe banca Farului. Acesta s-a înţeles verbal cu oficialii clubului ca acţiunea de colaborare dintre cele două părţi să înceteze. "Am reziliat de comun acord contractul. Astăzi sau duminică ne vom hotărâ cine va fi interimar", a declarat, pentru "Replica", preşedintele Farului, Neculai Tănasă.

Alin Artimon a specificat faptul că doar s-a înţeles verbal, dar că încă nu a semnat contractul. "Nu am semnat contractul încă, doar ne-am înţeles verbal", a precizat Alin Artimon. În cadrul conferinţei de presă, după meciul pierdut în faţa echipei CFR Suceava, cu 1-2, antrenorul Farului a declarat: "Un joc din păcate pierdut, am început de la 2-0, un joc în care nu am reuşit absolut nimic. Execrabil, pe alocuri penibil. Ceea ce v-am declarat joi rămâne valabil, că nu suntem o echipă care să piardă cu Suceava, dar din păcate miza, presiunea, a influenţat decisiv calitatea jocului nostru. S-a văzut din avion teamă, frică. Atunci când te ascunzi să iei decizii, când joci doar pasele sigure, când ţi-e teamă se întâmplă ca astăzi, eşti penibil în tot ceea ce faci. A ieşit un joc extrem de slab, de la cap la coadă, în care şi dacă ne-am creat ocazii, ne-am făcut-o întâmplător, fără nici o consistenţă, fără nici o luciditate, fără să realizăm nimic din ceea ce ne-am propus. Din păcate, totul se rezumă la 0, pentru că asta am realizat". În cadrul aceleiaşi conferinţe, întrebat dacă va pleca după acest meci, Alin Artimon a declarat: "Hai să lămurim asta, pentru că toată lumea crede că sunt masochist. Mi-am dorit să plec şi-mi doresc şi acum să plec, când domnul Nedelcu va fi de acord cu asta, voi fi pe drum. N-am vrut să dezvolt subiectul nici până acum. Credeţi că mie îmi face vreo plăcere să stau să fiu înjurat pe unde apuc? Când cineva dă pe lângă minge, m..e Artimon, când unul dă de la un metru pe lângă poartă, m..e Artimon. Pai atunci mai bine intru şi dau pe lângă poartă".

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218